Stiinta influentei - Cum sa te inspiri pe tine insuti si pe altii pentru a atinge maretia

Stiinta influentei - Cum sa te inspiri pe tine insuti si pe altii pentru a atinge maretia
-10%
Preț: 31,50 RON
35,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786066392785
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 192
Format: 13x20

DESCRIERE

Stiinta influentei - Cum sa te inspiri pe tine insuti si pe altii pentru a atinge maretia - Brian Tracy, Dan Strutzel

 

... vorbeam recent cu Ken Blanchard; ne-am întâlnit într-un restaurant chiar drăguţ. Barbara şi cu mine ne aflam într-un separeu când a intrat Ken cu familia lui. Tocmai ce vorbeam despre cel mai important lucru în viaţă. Căzuserăm de acord că oamenii pe care îi iubeşti şi cei care te iubesc sunt lucrul cel mai important în viaţă, iar scopul cel mai mare în viaţă este să ai cât mai mulţi astfel de oameni în jurul tău. Ken s-a ridicat şi a venit la noi şi a zis: „Bună. Ce mai faceţi?" Am zis: „Bine, Tocmai stăteam aici de vorbă despre ce este mai important în viaţă." Iar el a zis: „Cel mai important lucru în viaţă sunt oamenii pe care îi iubeşti şi oamenii care te iubesc" - exact ce ziceam noi cu mai puţin de un minut înainte.

 

Dan
O! Asta e incredibil!

 

Brian
Da. Au venit la mine câţiva oameni chiar în ultima săptămână sau două şi mi-au zis acelaşi lucru: oamenii pe care îi iubeşti şi oamenii care te iubesc sunt cele mai importante lucruri în viaţă. Dacă aceasta este ancora ta, dacă îţi este foarte clar acest lucru, dacă nu faci niciodată nimic care să violeze acest principiu sau să-i dăuneze, orice altceva în viaţă se rezolvă de la sine.

 

Dan
Da. Frumos! Şi eu mă consider binecuvântat pentru că am o familie minunată. Repetă-ţi la nesfârşit, iar şi iar, dacă îţi pierzi direcţia vreodată, că acesta este lucrul cel mai important.
Dacă vorbim despre influenţarea asupra propriei persoane, o formă pozitivă de influenţă asupra ta este hrana, ceea ce bagi în corpul tău...

 

CUPRINS:

 

Prefaţă Seria de conversaţii dinamice
Introducere 

Capitolul 1 De ce este influenţa atât de specială 
Capitolul 2 Cele mai importante 10 calităţi ale oamenilor influenţi 
Capitolul 3 Impostori influenţi
Capitolul 4 Influenţa în era digitală
Capitolul 5 Influenţa în vânzări
Capitolul 6 Influenţa în relaţii   

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

13,50 RON
15,00 RON (-10%)
10,71 RON
11,90 RON (-10%)
Created in 0.0460 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.