Strania viață a unui postaș singuratic - Denis Theriault

Strania viață a unui postaș singuratic - Denis Theriault
-10%
Preț: 34,20 RON
38,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786064404343
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 136
Format: 13x20

DESCRIERE

Strania viață a unui postaș singuratic - Denis Theriault
 
... Bilodo nu era un poștaș oarecare. Printre miile de hârțoage neînsuflețite pe care le împărțea de-a lungul tururilor sale, i se întâmpla să dea și peste câte o scrisoare personală, obiect din ce în ce mai rar în această eră a poștei electronice și, tocmai datorită acestei rarități, cu atât mai fascinant.
 
Bilodo era încercat atunci de o emoție asemănătoare cu ceea ce simte, probabil, căutătorul de aur atunci când găsește o pepită în sita lui. Nu livra această scrisoare. Nu imediat. O ducea mai întâi la el acasă și o deschidea la abur.
 
Iată ce îl ținea atât de ocupat seara, în taina căminului său. Bilodo era un poștaș indiscret. El nu primea niciodată scrisori. I-ar fi plăcut foarte mult, dar nu avea pe nimeni îndeajuns de intim încât să țină o corespondență.
 
Într-o vreme își trimisese scrisori lui însuși, dar experiența îl dezamăgise. Puțin câte puțin, încetase să își mai scrie, lucru care, de altfel, nici nu îi lipsea cine știe ce; nu-și ducea dorul. Pe când scrisorile altora aveau felul lor diferit de a fi fascinante.
 
Scrisori adevărate, scrise de persoane adevărate, care, în locul răcelii reptiliene a tastaturii și în locul instantaneității internetului, preferau gestul senzual al scrisului de mână, deliciul languros al așteptării, oameni care alegeau asta în mod deliberat și la care în anumite cazuri ghiceai că era vorba de o chestiune de principiu, de o luare de poziție în favoarea unui stil de viață mai puțin influențat de cursa contracronometru și de obligația de a face performanță...
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0559 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.