Strigat in intuneric - Emma Healey

Strigat in intuneric - Emma Healey
Preț: 25,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-33-3609-6
Anul publicării: 2020
Pagini: 432
Format: 11x18

DESCRIERE

Strigat in intuneric - Emma Healey

 
...în tabăra de pictură mâinile ei fuseseră murdare de cerneală şi vopsele; folosiseră pensule şi tocuri din trestie, pătrăţele de hârtie groasă, absorbantă, şi rulouri uriaşe de tapet. Instructorul îi îndemnase să frece picturile cu noroi de pe câmp, să preseze în blocurile de desen flori de grozamă cu aromă de cocos, să noteze pe marginile fiecărei picturi mirosurile şi sunetele peisajului.
 
Jen îşi propusese să continue această activitate artistică după ce se întorcea acasă, la Londra, deşi ar fi putut să prezică de pe atunci că avea să fie o încercare tară prea mare tragere de inimă, după care n-o să mai găsească niciodată timp. Locul era cel care făcea totul posibil: atelierul luminos, potecile de pe dealuri şi sala de mese în care le era servită mâncarea.

Se înscriseseră la curs în ianuarie, când era un chin să stai afară şi nu-şi puteau închipui că lumina zilei durează mai târziu de ora patru după-amiaza. Era un lucru pe care să-l aştepţi cu nerăbdare: o săptămână la ţară la sfârşitul lui mai, o săptămână pentru plimbări şi artă, pentru autoperfecţionare şi, poate, chiar şi pentru puţină apropiere între mamă şi fiică după ultimii doi ani de conflicte.
 
Timp petrecut împreună fără asistenţi sociali, doctori şi psihiatri.

Se duseseră să cumpere materiale pentru pictură şi îmbrăcăminte potrivită pentru drumeţii. Seturi de acuarele, radiere, pensule cu rezervor de apă şi lichid de mascare. Pantaloni impermeabili, jachete Polar, şosete groase şi ghete.
 
Drumul Ia cumpărături fusese distractiv şi Jen considerase asta un semn că tabăra va avea succes, însă, pe măsură ce se apropia ziua plecării, Lana devenea tot mai puţin entuziasmată...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.0520 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.