Studiu despre magie, volumul 2 din Cronicile din Ixia - Maria V. Snyder

Studiu despre magie, volumul 2 din Cronicile din Ixia - Maria V. Snyder
-10%
Preț: 40,41 RON
44,90 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786067937077
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 460
Format: 13x20
Categoria: Aventuri

DESCRIERE

Studiu despre magie, volumul 2 din Cronicile din Ixia - Maria V. Snyder

 
... Mogkan și fiul generalului Brazell, Reyad, mă răpiseră, împreună cu alți vreo treizeci de copii din Sitia. Furaseră, în medie, doi copii pe an, și duseseră fetițele și băieții în nord, la „orfelinatul” lui Brazell, pe teritoriul Ixiei, pentru a‑i folosi în planurile lor diabolice.
 
Toți copiii aveau potențialul de a deveni magicieni pentru că se născuseră în familii de magi‑ cieni puternici. Irys îmi explicase că puterile magice erau un dar și că în fiecare clan se nășteau doar câțiva magicieni. „Bineînțeles, cu cât sunt mai mulți magicieni într‑o familie”, îmi spusese Irys, „cu atât crește șansa de a fi mai mulți în generația următoare.
 
Mogkan a riscat răpind copii așa de mici – puterile magice nu se manifestă până la maturitate.” „Dar de ce sunt mai multe fete decât băieți?” o întrebasem eu. „Doar treizeci la sută dintre magicienii noștri sunt bărbați, iar Bain Bloodgood e singurul care a ajuns maestru.”
 
În timp ce țineam zdravăn scara din frânghie ce atârna din‑ spre umbrarul junglei, mă întrebam acum câți dintre zaltanai erau magicieni. Lângă mine, cele trei fete și‑au îndesat margi‑ nile rochiilor în curele. Irys a ajutat‑o pe May să urce treptele, apoi au urmat Gracena și Nickeely.
 
Odată ce trecuserăm granița în Sitia, fetele nu ezitaseră să‑și schimbe uniformele nordice cu rochiile multicolore, din bum‑ bac, purtate de unele dintre femeile din sud. Băieții își dădu‑ seră uniformele pe pantaloni și tunici simple, din bumbac.
 
Eu, pe de altă parte, îmi păstrasem uniforma de degustător până ce căldura și umiditatea mă obligaseră să cumpăr o pereche de pantaloni băiețești și o cămașă...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

35,91 RON
39,90 RON (-10%)
Created in 0.0515 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.