Sufletele, ingerii si ce ne ascunde stiinta

Sufletele, ingerii si ce ne ascunde stiinta
-20%
Preț: 24,00 RON
30,00 RON (-20%)
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 240
Format: 13x20
Categoria: Dezvaluiri

DESCRIERE

Sufletele, ingerii si ce ne ascunde stiinta - Florin Gheorghita

 
... nu suntem nici pe departe singuri, iar fiintele nevazute aflate in preajma noastra au abilitati si cunostinte mult mai avansate decit noi si doresc sa ni le impartaseasca – tot ce trebuie sa facem e sa fim receptivi si sa descifram semnalele pe care ni le trimit.
 
Astfel pot fi explicate multe miracole, dar si ajutoarele ori pedepsele divine de care avem parte. Acestea au la baza alte legi ale fizicii, in legatura cu care cercetatorii sint deocamdata reticenti.
 
Bogat ilustrat cu fotografii, volumul face primul pas spre cunoasterea acestei stiinte avansate si spre entitatile dezvoltate care o aplica de milenii. 
 
Fragmente:
 
... domină energiile la frecvenţe mai scăzute, emise de miliardele de oameni şi de masa materială a planetei, „nocivitatea vibratorio" este mai greu de suportat pentru fiinţele spirituale ale căror corpuri invizibile au ajuns să fie constituite din particule tot mai fine, cu vibraţii specifice la frecvenţe mai ridicate; de aceea, în diferitele „coborâri” pentru acţiuni dedicate progresului omenirii, aceste fiinţe umane mai evoluate rămase doar cu acele corpuri specifice ale sufletului trebuie „să-şi confecţioneze” cel puţin încă un corp intermediar - din materii invizibile specifice triadei inferioare.
 
Pentru acţiuni importante şi pentru anumite intervale de timp petrecute pe pământ în diferite perioade ale omenirii, unele dintre aceste suflete umane mult evoluate şi-au confecţionat cu reale eforturi ale energiilor-gând atât corpurile triadei inferioare, cât şi trupuri „artificiale” cu aspect carnal - denumite în vechea literatură hindo-tibetană prin termenul mayavirupa.
 
Anumite diferenţieri în ce priveşte modurile de vieţuire şi chiar de asociere în grupuri mai mari sau mai mici din cadrul câte unui „plan” dintre cele trei cu vibraţii specifice mai joase au fost surprinse fotografic tot mai des în ultimele decenii; astfel de înregistrări documentare constituie demonstraţii categorice ale acestei realităţi paralele fundamentale şi reale confirmări obiective ale vechilor cunoaşteri consemnate în textele înţelepciunii popoarelor cu civilizaţii antice, in general, când grupuri mai mari sau chiar mulţimi având acelaşi nivel vibrator specific (care le oferă rezonanţe in comunicare) se asociază pentru convieţuiri, acestea beneficiază de importante instruiri şi de acţiuni comune foarte utile progresului evolutiv, oferite de sufletele mai evoluate.
 
Din numeroasele înregistrări fotografice de acest fel s-a putut remarca următorul fapt: astfel de „organizări" de grupuri mari sau chiar foarte mari apar ca fiind dirijate de „suflete-instructori” care au un nivel evolutiv mult mai ridicat, distingându-se faţă de mulţimi prin radiaţia lor invizibilă în alb mai radiant.
 
De altfel, cum am menţionat mai sus, in succinta prezentare a „caracterelor" sufletelor în funcţie de culoarea radiaţiei, in perioadele de vieţuire in Lumea de Dincolo, sufletele umane ajunse la avansul evolutiv al radiaţiilor in alb preiau felurite misiuni de instruire a sufletelor aflate la niveluri evolutive mai reduse.
 
Legat de modul in care se manifestă sufletele după înmormântarea trupului neînsufleţit, din înregistrările fotografice pe care le-am analizat comparativ cu anumite descrieri ale autorilor iniţiaţi in teozofia orientală, precum şi din „citiri” ale pozelor de către persoane clarvăzătoare competente, am putut distinge unele aspecte semnificative.
 
După separarea de trupul carnal, sufletele..începătoare" şi cele mai puţin evoluate au perioade mai lungi de conştientizare a noilor condiţii de existenţă şi astfel autoorganizarea funcţională a corpurilor lor invizibile durează mai mult; in intervalul respectiv nu se remarcă o ordonare concentrică a corpurilor, aspectul surprins fotografic redând menţineri ale unor semi-transparenţe difuze ale materiilor care s-au retras in interiorul „discurilor” ce redau partea fotografiabilă a acelor suflete, in întreaga lume, aceasta este o categorie foarte numeroasă, fiind specifică „planului astral" şi in special „subplanelor sale inferioare".
 
In ceea ce priveşte densificarea corpurilor invizibile, aceasta este o problemă prelungită de-a lungul mai multor vieţi, întrucât dezvoltarea cantitativă...
 
 
CUPRINS:
 
Prefafâ  
 
Capitolul 1. Tăinuiri versus dezvăluiri    
Cunoaşteri ascunse    
Pozitivism şi realitate 
Fiinţele întrupate au şi corpuri invizibile!  
Note  
 
Capitolul 2. Apropiata lume a sufletelor    
Culorile nevăzute ale sufletelor   
Incursiuni în „Lumea de Dincolo”   
„Fraţii buni” şi „fraţii răi" din invizibil    
Note  
 
Capitolul 3. Imagini din lumea îngerilor  
Aripile îngerilor    
Aurele colorate   
O corectare a gândirii    
Lumina albastră   
Beneficele emisii invizibile   
Note
 
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0474 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.