Sufocat de sindromul M. O. C - Rajesh Misca

Sufocat de sindromul M. O. C - Rajesh Misca
Preț: 29,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8038-39-1
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 94
Format: 15x21

DESCRIERE

Sufocat de sindromul M. O. C - Rajesh Misca

 
Cei patru 4 C ai succesului contrafăcut

Prin 2002, mi-am întâlnit întâmplător cinci colegi de liceu, la 14 ani după absolvire - 14 ani în care ne-am parcurs fiecare propriul drum. Câţiva dintre noi radiau succes, alţii păreau să se complacă în modul de viaţă al clasei de mijloc, tipic suburbiilor ce apar cu miile de la o zi la alta, în lupta oamenilor cu frecuşul cotidian.
 
Ca în orice astfel de reuniune, emoţia era la cote înalte şi fiecare încerca să se compare cu ceilalţi. Au fost subliniate realizări, au fost spuse poveşti de succes. Au fost oferite relatări dramatice despre victorii în faţa unor greutăţi de proporţii aproape supranaturale, iar eşecurile au fost trecute sub tăcere, ca şi cum nici nu s-ar fi întâmplat.
 
Comentariile, care altminteri ar fi fost considerate inofensive şi nonşalante, au stârnit controverse aprinse. A fost nevoie de efort ca să ne păstrăm calmul, iar impunerea unui comportament politicos a necesitat o adevărată artă diplomatică.
 
In ce mă priveşte, un astfel de comentariu, făcut de unul dintre colegii cu mare succes pe scara socială şi mult-admirat de ceilalţi din grup, mi-a stârnit curiozitatea şi m-a îndemnat să caut ideile care stau la baza acestei cărţi.

Dintre cei şase, eram singurul necăsătorit şi încercam să-mi revin după o prăbuşire de pe înaltul piedestal pe care suisem în cariera profesională.

Gan era cel mai realizat dintre noi, aşa că ne captase tuturor atenţia de la bun început. Eram curioşi cum se simţea el în calitate de „mare ştab“, aşa că aceasta a devenit principala temă de discuţie. Iată-ne pe toţi, cinci bărbaţi şi o femeie, oameni de succes fiecare în felul lui...
 
CUPRINS:
 
Introducere    
 
Capitolul 1
Cei patru 4 C ai succesului contrafăcut  
 
Capitolul 2
începuturi          
 
Capitolul 3
Scenarii de viaţă    
 
Capitolul 4
Profes(er)orii - „Acharyadevo bhavah“  
 
Capitolul 5
Mama, tata şi efectul strădaniei lor  
 
Capitolul 6
Imitatori şi aspiranţi  
 
Capitolul 7
Linia vieţii    
 
Exonerare
 
 
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0884 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.