Sunt anxios, dar ma distrez! - Jordan Reid, Erin Williams

Sunt anxios, dar ma distrez! - Jordan Reid, Erin Williams
-12%
Preț: 23,76 RON
27,00 RON (-12%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-639-304-1
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 160
Format: 16x22
Categoria: Psihologie

DESCRIERE

Sunt anxios, dar ma distrez! - Jordan Reid, Erin Williams

 
CUM SA TE TE DESCURCI CAND IEŞI LA CINA CU PRIETENII, DAR COMANZI NUMAI O SALATĂ Şl, TOTUŞI, CINEVA SUGEREAZĂ „SĂ ÎMPĂRŢIŢI" NOTA DE PLATĂ ÎN MOD EGAL
 
Este superdistractiv să ieşi în oraş cu prietenii - dacă nu suferi de anxietate socială, caz în care poţi trece mai departe sărind peste această pagină, pentru că probabil oricum vei sta acasă.
 
lată şi ceva mai puţin distractiv: acel moment în care soseşte nota de plată şi prietenii tăi (care sunt toţi mai bogaţi decât tine şi fiecare a băut câte 3 cocktailuri scumpe, în timp ce tu ai consumat numai un pahar cu apă din partea casei şi grămada ta de rucola ofilită) zic toţiîntr-un glas: „Oooo... hai s-o împărţim egal!"
 
CE SĂ FACI CÂND TI SE ÎNTÂMPLĂ ASTA
 
Ineaca-te cu ceva
 
Restaurantele au tendinţa de a nu-i pune să plătească pe acei clienţi care aproape că şi-au dat duhul în incinta lor, deci poate reuşeşti să obţii gratis ceea ce ai mâncat!
Dar, în strădania ta de a mima sufocarea, ai grijă să nu mori cu adevărat.
 
Ai primit cumva un SMS urgent de la mătuşa Vivi?

Prefă-te că ai primit un mesaj urgent de la o stră-mătuşă cândva dispărută. Nici măcar nu ştiai că ai o mătuşă dispărută! Ciudat.
Mai bine te duci să vezi despre ce-i vorba. (Notă: Povestea e mai credibilă când e urmată imediat de o plecare discretă.)
 
Impacă-te cu situaţia

Acceptă că, oricum, vei ajunge să plăteşti pentru afurisitul de aperitiv cu raţă comandat de ceilalţi (deşi costă enorm) şi mănâncă din toate deliciile aduse la masă.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0488 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.