Super Attractor. Metode pentru concretizarea unei vieti mai presus de cele mai indraznete visuri - Gabrielle Bernstein

Super Attractor. Metode pentru concretizarea unei vieti mai presus de cele mai indraznete visuri - Gabrielle Bernstein
-10%
Preț: 35,10 RON
39,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-789-204-8
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 296
Format: 13X20

DESCRIERE

Super Attractor. Metode pentru concretizarea unei vieti mai presus de cele mai indraznete visuri - Gabrielle Bernstein

 
... in copilărie, eram conştientă că există o lume dincolo de percepţia mea fizică. Credeam în îngeri şi zâne şi aveam o intuiţie foarte dezvoltată. Când suntem la vârste foarte fragede, nu există vreun văl Intre lumea fizică şi tărâmul spiritual.
 
Iată de ce îi auzi adesea pe copii vorbind cu îngerii sau cu prietenii lor imaginari. Ei pot vorbi chiar şi despre vieţi trecute sau pot prezice evenimente despre care n-aveau cum să ştie. Aflaţi în acel stadiu al inocenţei, cei mici pot percepe o lume aflată dincolo de limitele fizice şi pot vedea cu ochii spiritului.

Când eram copil, aveam încredere în mine şi într-o forţă superioară. Cu timpul, am pierdut această credinţă pe măsură ce temerile lumii se făceau tot mai tare auzite. Am început să mă simt singură, nesigură şi speriată într-o lume plină de temeri şi limite.
 
Au existat numeroase momente care m-au ţinut departe de iubirea Universului. Divorţul părinţilor mei la care am asistat, agresiunile din terenul de joacă şi notele slabe obţinute uneori la şcoală s-au numărat printre experienţele de separare ce m-au determinat să privesc lumea cu teamă.

Pe măsură ce devenim adulţi, tărâmul spiritual devine tot mai greu de abordat Ţesem un văl între tărâmul spiritual al Universului şi lumea fizică pe care am ajuns să ne bazăm. începem să ne identificăm cu trupul, nu cu spiritul nostru.
 
Suntem învăţaţi şi adesea încurajaţi să facem această schimbare de către părinţi, dascăli şi alţi oameni din anturajul nostru. Odată cu înaintarea In vârstă, aproape oricine şi orice întâlnim în cale pare să întărească existenţa unei lumi a separării şi a fricii. Fiecare gând bazat pe teamă la care suntem expuşi ne amplifică credinţa în lumea fizică şi ne îndepărtează de tărâmul spiritual.

Din fericire, indiferent cât de departe m-am abătut în fiica omenirii, am ştiut din totdeauna că există ceva mai mult dincolo de spaţiul fizic. Asta m-a ferit de sentimentul nesiguranţei şi de cel al singurătăţii. Chiar şi în cel mai greu moment, am crezut că, printr-o legătură spirituală, orice este posibil.
 
Ca elevă în domeniul spiritualităţii, mi-am luat angajamentul să ridic zi de zi vălul lumii fizice şi să-mi amintesc de lumina tărâmului spiritual. Acest angajament zilnic mi-a adus multă linişte peste încordarea şi zbuciumul pe care le întâlnim cu toţii.
 
Exerciţiul prin care alegeam să privesc prin ochii spiritului a devenit pentru mine un obicei. îl folosesc pentru a-mi aminti câ Universul mâ îndrumă şi îmi îndrept din nou gândurile spre iubire...
 
CUPRINS:
 
Introducere: Eşti un Super Attractor          
Capitolul 1. Universul ne răspunde întotdeauna   
Capitolul 2. Este bine să te simţi bine  
Capitolul 3. Abundenţă pentru toată lumea  
Capitolul 4. Amuză-te pe măsură ce progresezi     
Capitolul 5. Ridică vălul           
Capitolul 6. Ai aproape îndrumarea invizibilă    
Capitolul 7. Fă mai puţin şi atrage mai mult    
Capitolul 8. Acţionează In armonie cu latura spirituală
Capitolul 9. Recunoştinţă, şi mai multă recunoştinţă  
Capitolul 10. Lasă Universul să-ţi ajungă visurile din urmă 
Capitolul 11. Credinţă fermă în Univers           
Postfaţă             
Mulţumiri        

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0453 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.