Super mintea - Norman E. Rosenthal

Super mintea - Norman E. Rosenthal
-10%
Preț: 49,50 RON
55,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-44-0186-1
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 464
Format: 13x20

DESCRIERE

Super mintea - Norman E. Rosenthal

 
De la transcendenţă la Super Minte: o transformare extraordinară
Iată cheia către dezvoltare; introducerea unei dimensiuni superioare a conştiinţei,
Lao-Zi

De-a lungul anilor în care am meditat, în mine s-au produs schimbări atât de subtile, încât mi-a fost destul de greu să le detectez pe toate - deşi, fireşte, am remarcat că stresul zilnic părea să mă afecteze din ce în ce mai puţin.
 
Dacă cineva mă jignea sau mă trata nepoliticos, în loc că mă enervez - aşa cum aş fi făcut mai înainte -, adoptam instinctiv o atitudine expectativă, ca şi cum rezolvarea situaţiei putea să aştepte până a doua zi, iar apoi, în majoritatea cazurilor, problema nu mi se mai părea importantă, astfel că o dădeam deoparte.
 
Oamenii erau mai drăguţi cu mine, iar totul se desfăşura mult mai lin. Dar lucrurile acestea mi se păreau destul de neînsemnate. A fost nevoie de observaţiile altora - cei din familie, prieteni, colegi -pentru a înţelege cât de mult m-am schimbat Inainte de a continua, mă simt dator să mărturisesc că am atins doar rareori un nivel mai înalt de iluminare.
 
Cu toate acestea, fără ştiinţa mea, am câştigat enorm în ceea ce priveşte fericirea şi împlinirea de sine. In timp, mi-a devenit clar faptul că meditez din mult mai multe motive decat doar pentru a fi mai puţin stresat. Meditez pentru a susţi-ne şi a duce mai departe schimbările pe care am învăţat aă le asociez cu Super Mintea.

Mi-am încurajat toţi pacienţii să mediteze şi destul de mulţi mi-au urmat sugestia, cu rezultate foarte bune. Uneori, la şedinţe, discutam despre experienţele lor din cursul meditaţiei - şi am văzut în ei, ca şi în mine însumi, schimbări care au depăşit limita reducerii stresului.
 
Progresul mi s-a părut mai degrabă asemănător aceluia pe care îl sesizam în urma psihoterapiei - o dezvoltare pe care terapeuţii o numesc „puterea ego-ului“, prin care se referă la calităţi personale remarcabile. Evident, MT nu numai că îmi relaxa pacienţii, dar îi ajuta totodată să se schimbe în bine.
 
In mod curios, pe când discutam despre experienţele lor transcendentale, la un moment dat am devenit conştient că oglindeam aceleaşi stări pe care le descriau ei. Mai precis, începeam să intru în starea transcendentă chiar pe parcursul conversaţiilor noastre - un soi de linişte în timpul treziei. Şi astfel, iată-mă angajat într-o ascultare activă, gândindu-mă la ceea ce îmi relata pacientul, oferind răspunsuri atunci când era potrivit să o fac, dar în acelaşi timp experimentând liniştea...
 
CUPRINS:
 

PARTEA I
DEZVOLTAREA CONŞTIINŢEI

CAPITOLUL 1
Un nou început        
              

CAPITOLUL 2
Ştiinţa conştiinţei 

 

CAPITOLUL 3
Meditaţia transcendentală: pasajul secret 

 

CAPITOLUL 4
Transcendenţa: dincolo de veghe, somn şi vis

 

CAPITOLUL 5
Fiziologia transcendenţei  

 

CAPITOLUL 6
De Ia transcendenţă la Super Minte: o transformare extraordinară

 

CAPITOLUL 7
Chestionarul Integrării Conştiinţei 

 

 

PARTEA A II-A
DARURILE SUPER MINŢII

 

 

CAPITOLUL 8
Conectarea corpului cu mintea  

 

CAPITOLUL 9
Construirea unui creier mai bun 
 

CAPITOLUL 10
Lasă-te absorbit     

 

CAPITOLUL 11
Creşterea interioara   

 
.........

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0505 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.