Super-miraculoasa călătorie a lui Freddie Yates - Jenny Pearson

Super-miraculoasa călătorie a lui Freddie Yates - Jenny Pearson
Preț: 34,90 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9789731287652
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 288
Format: 13x20

DESCRIERE

Super-miraculoasa călătorie a lui Freddie Yates - Jenny Pearson

 
... ciudată chestie ce consideră unii a fi un miracol! După ce tata a avut „micul său accident“, Buni a spus: „Joe, e un mic miracol că nu ți-ai pierdut viața.“ Dar, în realitate, nu fusese un mic miracol—fusese Eileen, de la coafor, iar la Eileen nimic nu este mic sau miraculos.
 
Dacă nu și-ar fi scos la plimbare, fix în acel moment, câinele, pe Lady Gaga, nu ar fi văzut furgoneta poștală a lui tata gonind la vale și nici nu i-ar fi strigat să se dea din calea ei.
 
Așadar, cum am spus, nici vorbă de miracol, ci doar de bună sincronizare. Mă rog, cât de cât bună… fiindcă piciorul tot și l-a rupt. Profesoara noastră, doamna Walker, ne-a spus odată că va fi un miracol dacă ajunge până la finalul anului școlar fără să fi strâns de gât pe vreunul dintre noi.
 
La finalul anului, toți colegii erau încă în viață… cel puțin așa cred. Dylan Katano a dispărut pe la jumătatea primului semestru, dar am înțeles că s-ar fi întors în Japonia. Oricum, ce vreau să spun e că doamna Walker se înșela.
 
Nu a fost un miracol că nu a strâns de gât pe nimeni din clasa 6W—chiar dacă i-am dat cu toții bătăi de cap. În vremurile de altădată, miracolele erau mai mari. Deși nu putem ști sigur dacă acele miracole chiar au avut loc. Odată, Charlie, Ben și cu mine am vrut să împărțim frățește o porție de fish and chips de la Marley’s.
 
Ne-a pus prietenia la grea încercare—iar la Marley’s se știe că porțiile sunt generoase. Cum a reușit cineva pe nume Iisus să împartă trei bucăți de cod afumat și niște pâine feliată cu cinci mii de oameni, nu știu. Probabil că oamenii au vrut să creadă că s-a întâmplat cu adevărat...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0535 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.