Supercombustibil - Chei ketogenice pentru a revela secretele grăsimilor bune, rele și ale unei sănătăți extraordinare

Supercombustibil - Chei ketogenice pentru a revela secretele grăsimilor bune, rele și ale unei sănătăți extraordinare
Preț: 32,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8758-71-8
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 325
Format: 13x20

DESCRIERE

Supercombustibil. Chei ketogenice pentru a revela secretele grăsimilor bune, rele și ale unei sănătăți extraordinare - Joseph Mercola

 
...începând cu 1961, Asociaţia americană pentru inimă a sfătuit americanii să înlocuiască grăsimile animale cu uleiurile vegetale, iar diferitele agenţii şi organizaţii guvernamentale din domeniul sănătăţii publice din întreaga lume au continuat, la modul figurat, şi chiar la propriu, să ne bage pe gât această recomandare nutriţională.

Acest lucru a dus la o creştere dramatică a consumului de acid linoleic omega-6. între anii 1909 şi 1999, cantitatea estimată de acid linoleic consumată în Statele Unite a crescut de la aproximativ 2, 8% la 7, 2% din totalul caloriilor - o creştere de mai bine de 2, 5 ori.
 
Consumul de 7, 2% din totalul de calorii dintr-un anumit tip de grăsime ar putea să nu vi se pară prea mare, dar nu vă lăsaţi păcăliţi:: aceasta este singura şi unica schimbare majoră care a avut loc în dieta americană de-a lungul secolului al XX-lea.

Creşterea dramatică a consumului de acid linoleic se datorează în primul rând utilizării uleiului de soia. Uleiul de soia este bogat în acid linoleic, iar rata consumului de ulei de soia a crescut cu peste o mie de procente din 1909 până în 1999. In Statele Unite, la începutul anilor 1900, dieta conţinea cantităţi aproximativ egale de acizi graşi omega-6 şi omega-3. Acum, totuşi, consumăm de aproape 30 de ori mai ittulte grăsimi omega-6 decât grăsimi omega-3. 5, 6

Ideea că o dietă bogată în uleiuri din seminţe prelucrate industrial este bună pentru sănătatea noastră este un mit. Deci, cum se face că aceste uleiuri din seminţe prelucrate industrial au devenit o parte atât de semnificativă din totalul caloriilor? De ce primim toate aceste informaţii conflictuale?

Noi credem că această confuzie a apărut pentru că cele două tipuri de grăsimi trec prin procese biochimice similare în interiorul trupului; astfel încât gradul în care grăsimile omega-3 sunt bune pentru dumneavoastră este direct proporţional cu cantitatea de grăsimi omega-6 cu care trebuie să concureze...
 
CUPRINS:
 

Prefaţă                                                             

Introducere: confuzia cu privire la diferitele tipuri de grăsimi


Cap. 1. O PERSPECTIVĂ ISTORICĂ
AM DEMONIZAT GRĂSIMEA GREŞITĂ

Cap. 2. O TRANZIŢIE PERICULOASĂ
APOGEUL ŞI DECLINUL GRĂSIMILOR TRANS   

Cap. 3. ACIZII GRAŞI OMEGA-3 ŞI OMEGA-6
CE NE SPUNE EVOLUŢIA DESPRE ASTA?   

Cap. 4 GRĂSIMI SĂNĂTOASE, OAMENI SĂNĂTOŞI
CUM SĂ ŢINEM ÎN FRÂU GRĂSIMILE NECONTROLATE PRECUM OMEGA-6 

Cap. 5. GRĂSIMILE DIETETICE
CE NE AJUTĂ ŞI CE NE FACE RĂU ATUNCI CÂND VINE VORBA DESPRE SĂNĂTATEA INIMII? 

Cap 6 GRĂSIMILE OMEGA-3 vs GRĂSIMILE OMEGA-6
GRĂSIMILE CARE SUSŢIN REGENERAREA NU VOR CONDUCE LA DEGENERARE

Cap. 7. GRĂSIMI CARE VĂ AJUTĂ SĂ SLĂBIŢI, GRĂSIMI CARE VĂ ÎNGRAŞĂ  

Cap. 8. ULEIUL DE PEŞTE ŞI MAI MULT DECÂT ATÂT UN GHID PENTRU ULEIURI ŞI SUPLIMENTE
ALIMENTARE MAI PUŢIN CUNOSCUTE   

Cap. 9. CE SĂ MÂNCĂM
ALIMENTE CE CONŢIN GRĂSIMILE POTRIVITE    


Concluzie     
Note      
Index     
Mulţumiri    
Despre autori

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0531 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.