Supravietuitorii - Bear Grylls

Supravietuitorii - Bear Grylls
Preț: 39,99 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 368
Format: 13x20
Categoria: Aventuri

DESCRIERE

Supravietuitorii - Bear Grylls

 
... si a văzut nori pe schela de debarcare.
 
Nu a avut timp să se roage. Nu a avut timp să se gândească. A simţit o forţă teribilă care îl smulge de pe scaun. Un zgomot violent şi asurzitor de jur împrejur.
 
Probabil Nando Parrado era sigur că o să aibă parte de o moarte înfiorătoare, dureroasă, îngrozitoare.
 
Apoi a fost azvârlit în beznă.

Nando a fost inconştient trei zile după prăbuşire. Aşa că nu a văzut toate rănile suferite de însoţitorii lui.
 
Un om era înjunghiat în burtă de o ţeavă de oţel. Când prietenul lui a încercat să i-o scoată, a ieşit o bucată de intestin vâscos.
 
Altuia muşchiul gambei i se desprinsese de pe os, apoi i se răsucise în jurul tibiei. Osul de la picior era şi el expus. Prietenul lui a încercat să-i îndese muşchiul la loc înainte să-l bandajeze.
 
O femeie era zdrobită de un morman de scaune pe care nimeni nu-l putea descurca. Avea picioarele rupte şi ţipa în agonie. Nimeni n-a putut să facă nimic altceva decât s-o lase să moară.
 
Lui Nando i se umflase capul cat o minge de baschet. Incă respira, dar nimeni nu se aştepta să supravieţuiască. In ciuda aşteptărilor, s-a trezit din comă peste trei zile.
 
Stătea pe podeaua fuzelajului distrus, unde se strânseseră supravieţuitorii. Morţii erau îngrămădiţi afară, în zăpadă. Aripile avionului fuseseră smulse. La fel şi coada.
 
Se prăbuşiseră într-o vale pietroasă şi înzăpezită, unde nu se vedeau decât piscurile ameninţătoare ale munţilor din jur. Dar, deocamdată, atenţia lui Nando era îndreptată spre familia lui.
 
Veştile erau proaste. Mama lui murise.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0440 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.