Tacerea. Mesajul fiintei tale - Osho

Tacerea. Mesajul fiintei tale - Osho
Preț: 29,90 RON
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-33-3983-7
Anul publicării: 2019
Pagini: 240
Format: 13x20

DESCRIERE

Tacerea. Mesajul fiintei tale - Osho

 
... discuțiile care alcătuiesc acest volum concis, Tăcerea: mesajul ființei tale, au fost susținute într-o tabără de meditație. În acest cadru, Osho oferă instrumente valoroase pentru explorarea misterelor vieții. 
 
Poveștile pline de umor, de pe pământ, ilustrează valoarea trăirii cu intensitate totală și în armonie cu existența. Iar meditațiile ghidate oferă un gust al tăcerii esențiale pentru a experimenta adevărul vieții.
 
... incepem să colectăm cuvinte precum brahman, suprema; advait, non-dualism; sat-chit-anand, adevăr, conștiință, fericire. Am colectat acest tip de cuvinte, avem multe. 
 
Le-am închis în căsuțele noastre, iar acest lucru creează iluzia pe care am înțeles-o. Această iluzie este obstacolul care ne împiedică să înțelegem orice. De aceea am spus că cunoașterea nu te va duce la ușa divinului; ideea „nu știu nimic” te va duce acolo...
 
CUPRINS:
 
1: Adevăratul pelerinaj se întâmplă în interiorul tău
2: Cunoașterea este o iluzie
3: Viața este un mister infinit
4: Experiență Unitatea cu viața
5: Arta de a trăi autentic
6: Iubirea este o cale spre evlavie
7: Meditația este o chestiune în jurul orologiei

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0473 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.