Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Tainele luminii - Noi revelatii din lumea de dincolo

Tainele luminii - Noi revelatii din lumea de dincolo
Anul publicării: 2017
Pagini: 216
Format: 13x20
35,00 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Tainele luminii - Noi revelatii din lumea de dincolo. Cuvant inainte de Dumitru Constantin Dulcan - Dannion Brinkley, Kathryn Brinkley

 
Iar acum, ce a mai rămas din poveste
Nu am văzut niciodată un monument închinat vreunui pesimist.
- Paul Harvey
 
In caz că v-am speriat de moarte cu ultimul capitol, permiteţi-mi să revin asupra acestor lucruri cu nişte lămuriri. Ţinta majoră pentru partea următoare a cărţii mele va fi să vă învăţ cum să nu vă fie frică de lucrurile pe care deja vi le-am împărtăşit.
 
De fapt, o să vă învăt: cum să le valorificaţi. Dacă există ceva despre care ştiu că e adevărat, acela este că evenimentele efectiv oribile se pot preschimba în ceva cu adevărat extraordinar.
 
Aceste evenimente pot sluji drept catalizator pentru schimbările majore în perspectiva noastră asupra vieţii şi ca aplicaţii educative în sprijinul altora.
 
In ce mă priveşte, a trebuit să am parte de două trăsnete, o operaţie pe cord deschis şi una pe creier ca să înţeleg că am ceva mai bun de adus lumii decât o atitudine greşită faţă de ea.
 
Dar, pe de altă parte, mama întotdeauna îmi spunea că eu eram puţin diferit. Imi închipui că ea ştia, înainte ca eu să aflu, că singura metodă prin care eram capabil să-mi învăţ lecţiile era una aspră. Ca să fiu complet sincer, nu cred că am început să învăţ vreuna din lecţiile care mi se prezentau până după intervenţia chirurgicală din 1997.
 
Inainte de asta, de fiecare dată când viaja mă pălmuia cu un alt eveniment catastrofal, în loc să mă deştept, deveneam şi mai furios. Poate că furios nu e chiar cuvântul potrivit. Eram tot mai înverşunat.
 
Şi cu cât eram mai înverşunat, cu atât atrăgeam încercări care erau mai dificile şi mai ameninţătoare decât cele de dinainte. Fără îndoială, eram dovada vie a principiului: De ce fugi, în spate duci!
 
Fugeam de împlinirea personală şi spirituală, iar universul a persistat în eforturile de-a mă educa, chiar împotriva voinţei mele.
 
Mi-ar plăcea ca voi să puteti beneficia de tot ceea ce am învăţat eu fără să trebuiască să treceţi prin toate cele la care m-a obligat pe mine încăpăţânarea.
 
Aşa cum deja v-am spus, operaţia din 1997 m-a pus în genunchi, obligându-mă să îmi reînnoiesc ceea ce întotdeauna am numit funcţiunile mele automate.
 
Când am ajuns în sfârşit la concluzia că era în avantajul meu să privesc viaţa dintr-un punct de vedere mult mai spontan şi spiritual, cele mai minunate schimbări au început să se petreacă chiar sub ochii mei...
 
 
DIN CUPRINS:
 
Cuvânt înainte de Dumitru Constantin Dulcan
Prefaţă

Partea I  
Până acolo şi iarăşi înapoi    

Unu  
DANSUL MEU SPRINTEN CU MOARTEA  
 
Doi  
A TRĂI ÎNTRE CELE DOUĂ LUMI  
 
Trei  
ATĂT DE DEPARTE DE CASĂ    

Patru  
CEEA CE CAUTI TE CAUTA PE TINE

Cinci
SA NE SINCRONIZAM CEASURILE
 
Şase
FARA ALTE JUSTIFICARI
 
Şapte
O ALTĂ VIAŢĂ ÎNFRĂNTĂ    

Opt
VARIATELE ORDINE ALE CERULUI    
 
...
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Salvat de Lumina
-10%
17,10 RON
19,00 RON (-10%)

Cărți noi - Parapsihologie - Paranormal

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018

Comenzi telefonice

Telefonul clientului:
0722.546.544
0757.319.090
Program:
L-V:9.00-17.30

Newsletter

Accesul clienţilor

Promo

Yoga - O calatorie in cautarea sinelui
Metoda de nastere prin yoga

Cărţi noi

Asistenţă online

asistenta Suntem deconectați
Created in 0.3286 sec
loader
Caut in catalog...
loader