Tao pe înțelesul tuturor - Alan Cohen

Tao pe înțelesul tuturor - Alan Cohen
-10%
Preț: 27,00 RON
30,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9786066393058
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 238
Format: 13X20

DESCRIERE

Tao pe înțelesul tuturor. Intelepciune atemporala pentru a naviga intr-o lume in schimbare - Alan Cohen 

 
... cu toții cunoaștem binecuvântarea „Fie ca Forța să fie cu tine!“. Însă, pe lângă toate bunele intenții pe care această dorință le transmite, ea este un pic greșită, întrucât presupune fie că trebuie să ai noroc, fie că trebuie să faci ceva pentru a convinge Forța să fie cu tine. Însă Forța este deja cu tine.
 
Ea respiră, vorbește și acționează în tine, îți oferă îndrumare și grație la fiecare pas și se exprimă ca tine. Pentru că ești o creație a Forței, nu poate să nu fie cu tine, la fel cum nici soarele nu poate să nu fie în fiecare dintre razele sale, nici oceanul nu are cum să fie absent din valurile care se formează și dispar pe suprafața sa.
 
Am făcut numeroase eforturi pentru a determina Universul să lucreze de partea mea. Niciuna dintre acele încercări nu mi‑a fost de folos – până când mi‑am dat seama că viața deja făcea tot ceea ce îi stătea în putință pentru a‑mi spori binele. Nu trebuie să‑i spui Forței cum să te ajute. Trebuie doar să o lași să te găsească și să lucreze pentru tine și prin tine. O binecuvântare mai precisă ar suna astfel: „Fie ca tu să fii cu Forța!“...
 
Tao, care este Forța, e pe deplin prezent, viu și invulnerabil la iluziile care ne încețoșează vederea în timp ce ne croim drumul printr‑o lume de umbre și distorsiuni. În ciuda haosului în care nebunia umană a transformat viața pe pământ, Marea Cale rămâne intactă, disponibilă pentru a fi folosită de toți aceia care îi recunosc puterea.
 
Dilema noastră nu este că avem o Sursă invizibilă, ci că nu ne dăm seama că Ea există și că noi nu O folosim. Cuvintele mele sunt ușor de înțeles și de înfăptuit, însă nimeni sub cuprinsul cerului nu le știe și nu le practică.
 
Cuvintele mele au începuturi ancestrale. Acțiunile mele sunt disciplinate. Întrucât oamenii nu înțeleg, nu au nicio cunoștință despre mine. Cei care mă cunosc sunt puțini...
 
CUPRINS:
 

Introducere... 9
Ce-i cu tine?... 17
Lasă natura să îşi urmeze cursul... 23
Încetează să faci bine... 35
Cât de uşor poate fi?... 53
Cum să repari lumea... 71
Smerit şi înălţat... 84
Când puţin devine mult... 90
Un motiv, o perioadă potrivită, o viaţă... 102
Cuibul de anul acesta... 113
Îndrăgeşte faptul că nu-ţi place... 129
Stâlpii virtuţii... 139
Ce a mai rămas de învăţat... 163
Marele act de echilibristică... 176
În zonă... 189
Viaţa după -ism... 200
Ultima frontieră... 214
Tao la lucru... 225
Cum să fii un lider măreţ... 241
Tehnologie şi sănătate... 260
Fă pace cu corpul tău... 275
Epilog... 295

Mulţumiri... 299
Despre autor... 301

 
 
 
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0485 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.