Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Te-ai nascut bogat

Te-ai nascut bogat
-10%
ISBN: 978-606-8080-130
Editura:
Anul publicării: 2009
Ediția: 1
Pagini: 200
Format: 13x20
16,20 RON
18,00 RON (-10%)
Promoția expiră la 31.03.2018
Disponibilitate: in stoc

DESCRIERE

''Te-ai nascut bogat''...


''Convingerea mea este că Bob este un Înger al iubirii. Bob are o manieră unică, plină de blândeţe, de a te conduce către adevăratul tău sine şi către ceea ce îţi doreşti cu adevărat”. -Melanie Griffith, actriţă

Din carte:

-Ce sunt banii şi cum poţi atrage sume mai mari în viaţa ta. Cum poţi deveni cocreatorul propriului tău destin. Rolul credinţei în obţinerea succesului.

-Cum îţi poţi construi imagini mentale ale prosperităţii care să te ajute să obţii rezultatele pe care ţi le doreşti în viaţă. Secretele care pot aduce abundenţa în viaţa ta. Legea Atracţiei – de ce unii oameni atrag exact ceea ce nu îşi doresc, în timp ce alţii atrag numai ceea ce îşi doresc. Metoda de integrare a principiului „Muchiei de cuţit”, care te poate ajuta să devii un campion.

-Legea Vidului şi a Prosperităţii – de ce trebuie să renunţi la lucrurile şi la ideile vechi pentru a face loc pentru cele noi.

„Am învăţat patru ani la facultatea de medicină şi alţi cinci pentru a mă pregăti ca psihiatru, inclusiv doi ani pentru a mă pregăti în domeniul psihiatriei copilului şi a adolescenţilor. Cu toate acestea, am învăţat mai multe despre mintea subconştientă din cartea lui Bob Proctor decât din întreaga mea pregătire academică”. John M. Mike, doctor în medicină

Dacă vei începe să cultivi gânduri de prosperitate, imaginându-ţi că eşti un om foarte bogat înconjurat de un ocean de energie mentală şi înotând într-o mare a abundenţei, corpul şi mintea ta vor intra instantaneu pe vibraţia prosperităţii, iar tu vei începe să atragi literalmente, la fel ca un magnet, tot ceea ce îţi este necesar pentru a deveni bogat.

Sunt conştient de faptul că pentru un neiniţiat, astfel de idei pot părea extrem de bizare. Şi totuşi, ele sunt perfect adevărate, căci conştiinţa mentală a prosperităţii precede întotdeauna bogăţia în lumea materială. De pildă, pentru copiii născuţi în familiile bogate, precum Kennedy sau Bronfman, nu este deloc dificil să gândească în termenii acestei conştiinţe a prosperităţii, întrucât acest mod de a gândi este singurul pe care l-au învăţat încă de la naştere. Cum s-ar spune, ei au fost condiţionaţi să gândească în termenii prosperităţii.

Marea majoritate a oamenilor nu s-au născut însă într-un astfel de mediu; de aceea, ei nu sunt deloc obişnuiţi să gândească în aceşti termeni. în această direcţie, noi trebuie să ne cultivăm un nou mod de a gândi, în jurul următoarelor linii directoare:

1) felul în care am fost condiţionaţi,
2) motivele pentru care obţinem rezultatele pe care le
obţinem, şi
3) felul în care ne putem schimba modul de a gândi şi
condiţionarea.

Acest lucru nu este deloc uşor. El necesită foarte multă disciplină, o dorinţă arzătoare şi un mare efort. De altfel, aşa se explică de ce marea majoritate a oamenilor nu reuşesc să îşi schimbe modul de a gândi. Eu doresc să insist însă asupra faptului că indiferent cât de grea s-ar dovedi, această schimbare poate fi operată, şi încă într-un interval de timp relativ scurt.

Mai mult, compensaţia pe care o vei primi pentru efortul depus va fi întru totul pe placul tău. îţi pot garanta acest lucru, întrucât eu am trecut prin acest proces, şi la fel foarte mulţi alţi oameni pe care îi cunosc. A sosit momentul să faci şi tu acelaşi lucru.

Simplul fapt că ai început să citeşti această carte reprezintă cea mai bună dovadă a faptului că îţi doreşti cu adevărat să te schimbi. Vestea bună este că există o modalitate absolut sigură de a te bucura de tot ceea ce îţi doreşti, iar aceasta este prezentată în cartea de faţă.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018

Comenzi telefonice

Telefonul clientului:
0722.546.544
Program:
L-V:9.00-17.30

Newsletter

Accesul clienţilor

Promo

Yoga - O calatorie in cautarea sinelui
Metoda de nastere prin yoga

Cărţi noi

Asistenţă online

asistenta Suntem deconectați
Created in 0.9881 sec
loader
Caut in catalog...
loader