Te aud. Relații mai bune, oameni mai fericiți - Michael S. Sorensen

Te aud. Relații mai bune, oameni mai fericiți - Michael S. Sorensen
-7%
Preț: 32,55 RON
35,00 RON (-7%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-40-0827-5
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 160
Format: 13X20
Categoria: Psihologie

DESCRIERE

Te aud. Relații mai bune, oameni mai fericiți - Michael S. Sorensen

 
LA CE SĂ NE AŞTEPTĂM DE LA ACEASTĂ CARTE
 
Aşadar, nu — nu sunt psiholog. Nu am susţinut şedinţe de consiliere cu vedete sau cu directori sus-puşi şi nici nu am titulaturi în faţa numelui. Sincer, mă îndoiesc că sunt în vreun fel diferit de tine în ceea ce priveşte capacitatea intelectuală, talentul sau abilităţile.
 
in schimb, am de oferit din cunoştinţele mele şi din tot ce am învăţat în patru ani de terapie şi coaching, precum şi dintr-un volum ridicol de bogat de încercări şi greşeli. Am adunat insight-uri şi cele mai bune practici din peste zece cărţi de specialitate, am filtrat principii de bază din peste 500 de ore de discuţii cu specialişti acreditaţi şi am pus în practică, îmbunătăţit şi probat aceste abordări de mii de ori. Poate că la început va trebui să mergi pe încredere, până când îţi intri în ritm, dar te asigur: informaţiile de aici sunt de calitate.

Aşa cum ai observat, cu siguranţă, această carte e destul de scurtă. Am fost tentat să adaug capitole, poveşti şi alte chestiuni de umplutură adiţionale (adică inutile) ca să fac cartea mai lungă — o carte mai groasă dă mai bine în bibliotecă, nu-i aşa? însă puţine lucruri în viaţă mă enervează mai tare decât să citesc o carte de mai bine de trei sute de pagini, care să-mi explice ceva ce ar fi putut fi explicat în primele cincizeci. Această carte nu face parte din acea categorie.

in schimb, voi trece direct la subiect, astfel încât tu să poţi începe să pui în aplicare principiile descrise aici. La urma urmei, singura cale prin care poţi să afli cât de eficiente sunt ele este să le probezi. iîncearcă-le. Aplică-le. Am adăugat poveşti şi cercetări acolo unde am simţit că aduc un plus de valoare şi am evitat să completez cu alte detalii acolo unde am crezut că ar fi în plus...
 
CUPRINS:
 
Introducere

Partea I. Puterea validării
Capitolul 1. De ce merită să‑ți pierzi timpul
Capitolul 2. Bazele validării
Capitolul 3. Cele mai comune concepții greșite privind validarea
Capitolul 4. Totul pornește de la empatie

Partea a II‑a. Metoda de validare în patru pași
Pasul 1. Ascultă cu empatie
Pasul 2. Validează emoția
Pasul 3. Oferă un sfat sau o încurajare (dacă este cazul)
Pasul 4. Revalidează

Partea a III‑a. Cum îmbini toate elementele
Situații din lumea reală
Gânduri de final
Postfață
Mulțumiri

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0438 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.