Te iubesc se spune in soapta - Dama de Treflă

Te iubesc se spune in soapta - Dama de Treflă
-7%
Preț: 36,27 RON
39,00 RON (-7%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786069748022
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 288
Format: 13x20

DESCRIERE

Te iubesc se spune in soapta - Dama de Treflă

 

Când începuse totul?
Cum?
Să fi fost ziua aceea de vină?
Picăturile de sânge care s-au întins în țesătură ca tentaculele lungi ale întunericului după amurg?
Să fi fost neputința de a da glas vinii apăsătoare sau pur și simplu acea întrebare pe care el nu a vrut să o rostească?
 
Da, atunci trebuie să fi început. Sau poate că începuse cu multă vreme înainte. Buruiana prinsese de mult rădăcini în sufletul ei, însă alesese să o ignore pentru că era doar o buruiană firavă, ce rău putea face?!
 
Totuși, buruienile sunt egoiste, trăiesc doar pentru ele, își înfig rădăcinile adânc, își înalță tulpinile spre cer, iar frunzele lor sunt îmbrăcate în spini. Buruienile sunt nemiloase, orice găgăuță cu jumătate de creier ar putea să îți spună că nu e niciodată o idee bună să le lași să crească de capul lor, în special atunci când îți încolțesc în suflet.
 
Dar ea alesese să o ignore, o lăsase să crească până când devenise suficient de puternică pentru a produce fisuri. Fisurile nu le-a mai putut ignora, dar era deja prea târziu să se mai împotrivească, așa că a continuat să o lase să crească, să o năpădească și să o acopere până când nu a mai reușit să se recunoască în oglindă.
 
O durea fiecare părticică din corp plus încă alte câteva pentru care nu se inventaseră nume, ascunse adânc, în locuri în care nu putea ajunge, dar pe care le simțea atât de reale, încât era imposibil să fie simple închipuiri.
 
Bagajul din sufragerie era pe jumătate nedesfăcut, aștepta, la fel ca ea, o zi care nu dădea semne că ar vrea să vină, o zi în care să doară mai puțin, o zi ceva mai veselă, una care să i se pară că a trecut prea repede, nu încă una dintre acelea care păreau că nu se mai termină.
 
Și-a strâns genunchii la piept. A mai luat o pastilă de pe noptieră, în speranța că o va ajuta. Nu știa de unde lua naștere speranța aceea cretină că va fi mai bine, în următoarea zi, după următoarea pastilă, că va fi mai bine cândva, nu prea târziu.
 
Apa din pahar avea gust stătut și era caldă, a simțit că i se face greață în timp ce se prelingea pe gâtul ei ca uleiul rânced. A strâmbat din nas, înghițind de câteva ori în sec, nereușind să alunge senzația că pastila rămăsese blocată undeva în piept...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0605 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.