Terapia Teta. Scoaterea la lumină a convingerilor ascunse - Vianna Stibal

Terapia Teta. Scoaterea la lumină a convingerilor ascunse - Vianna Stibal
-10%
Preț: 26,10 RON
29,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-756-042-8
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 224
Format: 13x20

DESCRIERE

Terapia Teta. Scoaterea la lumină a convingerilor ascunse - Vianna Stibal

 
... foarte mulţi terapeuţi teta aplică în şedinţele lor de lucru cu clienţii sau asupra lor ceea ce mie îmi place să numesc: „convingerile-plasture". În astfel de cazuri, ei preferă să folosească descărcările, în loc să caute convingerile cheie ascunse. Iată un exemplu, ca să înţelegi mai bine.

Să spunem că mergi cu maşina pe stradă şi te gândeşti: „Ce prost sunt! Am uitat să fac cutare lucru!" Îţi dai imediat seama că te-ai insultat singur (numindu-te „prost") şi că trebuie să schimbi această tendinţă, astfel încât să nu devii în realitate ceea ce ai afirmat.
 
Procesul ar avea nevoie de un lucru mai aprofundat cu convingerile, dar nu ai timp pe moment pentru aşa ceva, aşa că descarci următoarea convingere: „Sunt deştept; sunt inteligent şi mă descurc de minune în tot ceea ce fac."

Astfel de descărcări nu durează niciodată prea mult şi te pot ajuta într-o anumită măsură, dar adevărul este că tu trebuie să descoperi care a fost sursa programului tău subconştient şi în ce fel te ajută sau nu el (inclusiv dacă a făcut-o în trecut), pentru a-l putea elimina complet.
 
Aşadar, ori de câte ori faci o descărcare fără a realiza mai întâi de toate lucrul necesar cu convingerile, acest lucru este numit: „convingere-plasture". Cu prima ocazie în care ai mai mult timp...
 
............
 
... subconştientul este însă suficient de inteligent pentru a nu accepta descărcările negative în 99% dintre cazuri. Nu trebuie să uiţi însă că el nu poate face diferenţa între descărcări şi convingerile pozitive şi negative; de aceea, este de preferat să nu descarci astfel de convingeri.
 
Reţine: dacă mintea subconştientă acceptă un sentiment negativ descărcat, ea nu va ezita să îl creeze cu o precizie maximă. Mintea conştientă este cea care stabileşte ce programe sau descărcări sunt negative sau pozitive.

Chiar şi unele programe pe care le considerăm iniţial pozitive pot avea un efect straniu. Un exemplu ar putea fi descărcarea programului „eu ştiu cum să trăiesc cu puţin", în condiţiile în care ceea ce îti doreşti de fapt este să trăieşti în abundenţă.
 
Un alt exemplu ar putea fi descărcarea sentimentului şi convingerii potrivit căreia: „eu cunosc perspectiva Creatorului a Tot-ceea-ce-există asupra depresiei"...
 
CUPRINS:
 

Lista exerciţiilor
Prefaţă
Notă adresată cititorului

Introducere: Psihologia Terapiei Teta

Capitolul 1 Tehnica terapeutică Teta
Capitolul 2 Testarea energetică 
Capitolul 3 Lucrul cu convingerile şi scoaterea la lumină a convingerilor ascunse: trecut, prezent şi viitor 
Capitolul 4 Principiile scoaterii la lumină a convingerilor ascunse 
Capitolul 5 Cei cinci paşi de bază ai scoaterii la lumină a convingerilor ascunse, pentru lucrul cu convingerile
Capitolul 6 Cele 10 metode de scoatere la lumină a convingerilor ascunse (sau scurtături)

Concluzie: Ce înseamnă a fi un terapeut Teta             

Glosar
Resurse 
Despre autoare 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0398 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.