Terapia Teta. Tu şi Creatorul - Vianna Stibal

Terapia Teta. Tu şi Creatorul - Vianna Stibal
Preț: 33,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-756-050-3
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 192
Format: 13x20

DESCRIERE

Terapia Teta. Tu şi Creatorul - Vianna Stibal

 

Receptarea mesajelor

 

Pe măsură ce vei învăţa să te „înalţi” în cel de-al Şaptelea Plan al Existenţei şi să te scufunzi în starea de conştiinţă Teta, tu vei începe să primeşti mesaje. Ce-i drept, unii cursanţi de-ai mei îmi descriu uneori mesajele primite în timpul citirilor lor mediumice, fiind foarte evident că acestea nu provin de la Creator. Energia supremă a iubirii nu ar putea transmite niciodată mesaje de genul celor primite de unii channeler-i. Această energie a creaţiei ne iubeşte mai presus de orice, fiind literalmente inteligenţa supremă din univers.

 

De ce primesc aşadar unii oameni mesaje înşelătoare? Deoarece acestea sunt filtrate de creierul lor, nefiind întotdeauna foarte clare. În consecinţă, uneori vindecările dau rezultate excepţionale, dar alteori nu. Motivul devine foarte evident atunci când un cursant îşi pune întrebarea: „Cum pot şti dacă vorbesc cu Creatorul sau nu?”

 

În acest context, mi-a devenit evident că trebuie să duc Terapia Teta pe un nivel încă şi mai profund. Pentru a-mi putea ajuta cursanţii să îşi dezvolte capacităţile, trebuia să îi învăţ:

 

1.      Să realizeze că fiecare decizie pe care au luat-o vreodată contează. Adevărul este că noi ne creăm singuri pe noi înşine şi ceea ce dorim să devenim. Dacă am înţelege că toate experienţele prin care trecem în viaţă ne predau lecţii importante, noi nu am mai fi la fel de critici cu noi înşine.

 

2.      Să aibă încredere că iau cele mai bune decizii şi să înţeleagă de ce sunt necesare acestea.

3.      Să înţeleagă diferenţa dintre inspiraţia divină şi mintea lor subconştientă.

4.      Să înţeleagă diferenţa dintre egoul lor, identitatea minoră de sine, care îi ajută să supravieţuiască în această lume, şi sinele lor superior.

5.      Să comunice mai clar cu Creatorul.

6.      Să îşi focalizeze întreaga viaţă asupra scopului suprem: acela de a deveni cât mai iluminaţi (cât mai evoluaţi din punct de vedere spiritual).

 

În cadrul Terapiei Teta, a fi un „iluminat” înseamnă a fi plenar conştient de faptul că faci parte integrantă din energia „universală”, pe toate nivelurile existenţei tale. A fi conştient de celelalte planuri şi energii nu înseamnă automat că eşti o fiinţă iluminată. Pentru a devenit o astfel de fiinţă, este necesar să înţelegi simultan acest lucru în toate planurile existenţiale: fizic, mental şi spiritual, nu doar în planul intelectual...

 

CUPRINS:

 

Prefaţă 

Introducere

 

Capitolul 1: În interiorul celor Patru Niveluri

Capitolul 2: Aspectele convingerilor

Capitolul 3: Lucrul cu aspectele 

Capitolul 4: Înţelegerea diferenţei dintre Creator şi Sine

Capitolul 5: Înţelegerea mesajelor primite de la Creator 

Capitolul 6: Mesajele intuitive primite de la Creator 

Capitolul 7: Desluşirea mesajelor 

Capitolul 8: Principiile care stau la baza receptării mesajelor clare 

Mesaje finale de la Vianna

Glosar 

Despre autoare 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0512 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.