Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Timpul fractal - Misterul anului 2012 si o noua era terestra

Timpul fractal - Misterul anului 2012 si o noua era terestra
-10%
ISBN: 973-1701-52-3
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 272
Format: 14x20
Categoria: Dezvaluiri
23,40 RON
26,00 RON (-10%)
Promoția expiră la 31.03.2018
Disponibilitate: in stoc

DESCRIERE

....''Timpul fractal - Misterul anului 2012 si o noua era terestra''


...Gregg Braden cercetează modul în care fluxul ritmic al timpului se oglindeşte în fractali: bucle complexe şi infinite ale naturii.

Prin intermediul timpului fractal, el examinează modul în care succesiunea evenimentelor – atât din viaţa indivizilor, cât şi din lume – reflectă tiparele din natură.

Înţelegând faptul că acţiunile noastre sunt reflecţii ale celor din trecut, Gregg ne arată un mod rapid de a înţelege semnificaţia schimbărilor rapide – şi deseori dramatice – din prezent.

Gregg Braden este cunoscut pe plan internaţional, ca un pionier într-un domeniu ce uneşte ştiinţa cu spiritualitatea. Capacitatea lui de a găsi soluţii novatoare, la probleme complexe, a dus la o carieră de succes.
A fost geolog informatician la firma Philips Petroleum, în timpul crizei energetice a anilor ’70, iar în anii ’80, proiectant şef de sisteme informatice, la firma Martin Marietta Aerospace. În 1991, a devenit director tehnic la Cisco Systems, unde a condus procesul de dezvoltare a echipei de suport global, care asigură buna funcţionare a Internetului de astăzi.

De peste douăzeci de ani, Gregg cercetează sate aflate pe culmi de munte, mănăstiri îndepărtate şi texte uitate, pentru a le descoperi secretele eterne. Activitatea lui a dus la apariţia unor cărţi transformatoare, cum ar fi Efectul Isaia, Codul lui Dumnezeu, Trezirea la punctul zero, Păşind între lumi, Matricea Divină.

Acum publicate în 15 limbi şi în 23 de ţări, lucrările lui Gregg ne arată, dincolo de orice îndoială, că avem puterea de a inversa procesul îmbolnăvirii, de a redefini îmbătrânirea şi chiar de a modifica realitatea însăşi, acceptând ideea că puterea credinţei reprezintă limbajul cuantic al schimbării.

Timpul se propagă sub formă de unde. El se deplasează în spirală şi cicluri, la fel ca şi evenimentele ce se petrec în timp şi care se extind şi se repetă asemenea undelor provocate de o piatră aruncată în apa unui lac liniştit.

Insă, spre deosebire de acestea, tiparele spaţiului-timp se amplifică de fiecare dată când se repetă, acumulând energia tuturor ciclurilor anterioare.

Punctele de maxim şi minim ale timpului au fost observate de multe culturi străvechi, dar cel mai atent au fost cercetate de către mayaşi, care au creat un calendar perfect valabil şi astăzi.

Prin observarea stelelor, ei au înţeles tiparele istoriei, epocile omenirii şi au calculat chiar şi data de începere a noilor epoci. Ei au stabilit că următoarea epocă va începe pe 21 decembrie 2012.


CUPRINS:

Introducere

Capitolul 1.
Programul codului temporal:
Descoperirea viitorului in ciclurile trecutului.

Capitolul 2.
Calatoria noastra prin timp:
Doctrina epocilor lumii.

Capitolul 3.
Sfarsitul timpului. Anul 2012

Capitolul 4.
Cheia Universului:
Cele mai minunate numere ale timpului si ale naturii.

Capitolul 5.
Istoria se repeta in Iubire si in Razboi:
Avertizari fractale pentru viitor.

Capitolul 6.
Sfarsitul timpului:
La ce ne putem astepta?

Capitolul 7.
Punctul de alegere 2012:
Armaghedon sau al doilea Eden?

Anexe
Note de final


Autor: Gregg Braden

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Dezvaluiri

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018

Comenzi telefonice

Telefonul clientului:
0722.546.544
Program:
L-V:9.00-17.30

Newsletter

Accesul clienţilor

Promo

Yoga - O calatorie in cautarea sinelui
Metoda de nastere prin yoga

Cărţi noi

Asistenţă online

asistenta Suntem deconectați
Created in 2.1547 sec
loader
Caut in catalog...
loader