Toata lumea ce merita chiar merita sa fie fericita

Toata lumea ce merita chiar merita sa fie fericita
Preț: 15,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8742-700
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 128
Format: 13x20

DESCRIERE

Toata lumea ce merita chiar merita sa fie fericita. Ghid ilustrat de-spre fericire - Felicia Perennis

 
ADEVĂR - Cuvântul „Adevăr" provine din limba latină în cadrul căreia există termenul veritas. în limba greacă pentru cuvântul „Adevăr" există termenul aletheia (care se poate traduce în limba română prin expresia: „care nu este ascuns").
Este proprietatea unui enunţ sau a unei propoziţii, care constă în sau evidenţiază corespondenţa sa du realul. Adevărul afirmă sau evidenţiază o corespondenţă sau o anumită oglindire care face posibilă cunoaşterea. Cunoaşterea adevărului evidenţiază de fiecare dată un anumit proces de intrare în stare de rezonanţă ocultă® între un lucru sau o fiinţă şi conştiinţa aceluia care oglindeşte realul descoperind în felul acesta în universul său lăuntric care este adevărul referitor la un anumit lucru sau la o anumită fiinţă.

Adevărul Ultim sau Adevărul Dumnezeiesc ia care au la un moment dat acces, datorită transformării spirituale rodnice, anumite fiinţe umane, este s-ar putea spune „veşnic", „solid", „revelator", „misterios", „înălţător", „inefabil", „durabil", „stabil", şi el evidenţiază totodată fidelitatea indescriptibilă, enigmatică a unei sui-generis alianţe care apare între fiinţa umană respectivă şi Dumnezeu Tatăl.

BINE - Definit într-un mod succint şi esenţial, binele este aproape întotdeauna o tainică şi dumnezeiască manifestare care se caracterizează prin absenţa răului. Binele este o tainică şi distinctă energie dumnezeiască esenţială care provine din Fiinţa cea misterioasă şi nesfârşită a lui Dumnezeu Tatăl. Binele este una dintre energiile tainice, perfecte şi esenţiale ale lui Dumnezeu, care se află într-o misterioasă şi inefabilă legătură cu energiile esenţiale ale frumusetii...
 
..........
 
... după ce este captată în universul său lăuntric datorită proceselor de rezonanţă ocultă, energia subtilă a binelui care provine din Fiinţa cea veşnică şi misterioasă a lui Dumnezeu Tatăl se va manifesta în şi prin microcosmosul fiinţei umane respective, atât în interiorul acesteia, cât şi în afara ei, într-un mod specific, fiind aproape de fiecare dată modulată şi integrată (graţie unui proces complex şi inefabil de „filtrare") în funcţie de ideile predominante şi concepţiile pe care flecare fiinţă umană le are.
 
Comuniunea misterioasă, euforică, inefabilă şi profundă care apare în mod gradat în universul fiinţei noastre datorită declanşării unui proces de rezonanţă ocultă® cu energia subtilă tainică a binelui care se revarsă în fiinţa noastră de la Dumnezeu ne revelează astfel într-un mod intuitiv existenţa legiior dumnezeieşti eterne ale lui Dumnezeu, care se află la baza întregii Creaţii, şi ne permite să descoperim printr-o experienţă mistică inefabilă anumite repere morale fundamentale.
 
Revărsarea în fiinţa noastră a energiei subtile tainice a binelui ne ajută nu numai să descoperim în mod intuitiv legile dumnezeieşti eterne ale Creaţiei lui Dumnezeu, ci totodată ne impulsionează într-un anume mod să le respectăm.
 
Energia subtilă a binelui ne face să descoperim ulterior într-un mod uşor, simplu şi spontan tot ceea ce este bun şi dumnezeiesc necesar pentru noi şi totodată ne permite să descoperim în mod intuitiv ceea ce ne este permis şi să evităm ceea ce nu ne este permis. Binele ne revelează ceea ce este rău şi în acelaşi timp ne dezvăluie ceea ce ne este în mod categoric interzis pentru a nu viola armonia perfectă a Creaţiei lui Dumnezeu şi a legilor dumnezeieşti...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0520 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.