Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Tomatele, de la pasiune la practica

Tomatele, de la pasiune la practica
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 160
Format: 17x24
59,00 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Tomatele, de la pasiune la practica - Melanie Grabner

 
De la inimă de bou la tomate sălbatice
Nu este deloc simpla diferenţierea numeroaselor soiuri de tomate. Nici măcar în cercul specialiştilor, nu sunt cu toţii de acord cu privire la criteriile care sunt importante şi decisive. In principiu sunt insâ suficiente modul de creştere şi forma fructului, pentru a putea clasifica soiul.

Tomate cu creştere nedeterminată
Tomatele cu creştere nedeterminata sunt destul de uşor de întreţinut, deoarece formează puţini copili. La latitudinea noastră, in aer liber, ajung la înălţimi de 1. 60-2. 50 m. Varietatea fructelor este mare: de la tomatele cocktail pănă la tomatele mari, cărnoase, sunt reprezentate toate formele.

Tomate cu creştere determinată
Clienţilor mei care îşi cultivă tomatele în ghivece, le recomand să opteze pentru soiurile de tomate cu creştere determinată. Ele se dezvolta bine şi in ghivece suspendate, crescănd practic ''direct în gura". In afară de aceasta, sunt uşor de întreţinut, deoarece nu este necesar copilitul.
 
Tomate prunişoare
De fapt, tomatele prunisoare nu sunt altceva decăt tomate cocktail crocante, lunguieţe. Probabil cea mai buna calitate a majorităţii soiurilor cu fructe tip prunişoare este capacitatea de păstrare: la temperatura camerei se pastreaza doua pana la trei saptamani.
 
Tomate cocktail şi tomate în ciorchine
Tomatele cocktail au fructe mici un gust echilibrat foarte plăcut, deosebit de dulce. Plantele sunt viguroase, cresc până la o inâlţime de peste 3 m si formează mulţi copili. Caracteristica tomatelor in ciorchine este clarâ: fructele cresc frumos aranjate intr-un ciorchine.
 
Tomate cărnoase
Tomatele cornoase au forme foarte diferite: de la forma de pară, rotund-aplatizatâ, până la rotunda. Au multe loje seminale. Pulpa lor fermâ imi place in mod deosebit. Datorita mărimii, au nevoie de mai mult timp pentru a se coace, lucru la care ar trebui sa va gândiţi atunci când alegeţi soiul.
 
............

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2017

Comenzi telefonice

Telefonul clientului:
0722.546.544
0757.319.090
Program:
L-V:9.00-17.30

Newsletter

Accesul clienţilor

Promo

Yoga - O calatorie in cautarea sinelui
Metoda de nastere prin yoga

Cărţi noi

Asistenţă online

asistenta Suntem deconectați
Created in 0.2495 sec
loader
Caut in catalog...
loader