Toporisca - Gary Paulsen

Toporisca - Gary Paulsen
Preț: 34,34 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-788-866-9
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 176
Format: 14x20

DESCRIERE

Toporisca - Gary Paulsen

 
... Brian Robeson privea pe fereastra avionului nesfârşita sălbăticie verde a Nordului. Era un avion mic, un Cessna 406 - un avion uşor - dar avea un motor atât de zgomotos, huruia atât de tare, era atât de supărător, de gălăgios, încât era imposibil să schimbi două vorbe cu cel de lângă tine.

Nu că ar fi avut mare lucru de zis. Avea treisprezece ani, iar celălalt pasager era un pilot pe care-l chema... - oare cum zisese că-l cheamă? - Jim sau Jake sau ceva de genul ăsta, un tip de vreo patruzeci şi cinci de ani, care nu scosese o vorbă cât timp se pregătise de decolare. De fapt, de când venise să ia avionul din micul aeroport din Hampton, New York, adus de mama lui, pilotul nu îi adresase decât cinci cuvinte:

— Aşază-te pe locul copilotului.

Ceea ce Brian şi făcuse. Apoi decolaseră şi cam asta fusese toată discuţia. La început se entuziasmase, bineînţeles, fiindcă nu mai zburase niciodată într-un avion monomotor.
 
Faptul că stătea pe locul copilotului, cu toate comenzile chiar acolo, în faţa lui, cu toate instrumentele de bord la nas, în timp ce avionul câştiga în altitudine, zdruncinându-se şi alunecând pe curenţii de aer, i se păruse interesant şi incitant. După vreo cinci minute însă, aparatul de zbor se stabilizase la plafonul de o mie opt sute de metri şi se îndreptase spre nord-vest.
 
Pilotul amuţise, cu privirea aţintită înainte, iar lui Brian nu îi mai rămăsese decât să asculte zbârnâitul motorului. Şi să admire mantia verde a pădurilor, ce se întindea de la botul avionului până la linia orizontului, presărată cu lacuri şi mlaştini, pâraie şi râuri şerpuite.

Brian se uita pe fereastră, asurzit de huruitul motorului, şi încerca să înţeleagă cum de ajunsese el în avionul ăsta.

Căzu pe gânduri.

Ca întotdeauna, gândurile începeau cu un singur cuvânt.

Divorţ...
 
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0547 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.