Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Tot spatiul dintre gandurile mele

Tot spatiul dintre gandurile mele
-20%
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 216
Format: 13x20
22,40 RON
28,00 RON (-20%)
Promoția expiră la 31.05.2018
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Tot spatiul dintre gandurile mele - Bogdan Raileanu

 
... să ştiţi că trebuie să plec la serviciu, i-am spus uitându-mă la ceas. Imi pare rău că nu vă place numele. Decizia asta am luat-o împreună cu Sonia. Asta e.
 
Doamna Prodan îşi strânse poşeta în braţe şi se ridică tăcută. Pomi pe aleea parcului înapoi spre casă. Am urmat-o în linişte. In faţa blocului, bebeluşul a început să plângă.
 
Doamna Prodan l-a luat în braţe şi a dispărut cu el în scara blocului. Eu am legat căruciorul de balustrada scării şi am plecat la serviciu.
 
Două săptămâni mai târziu au sunat austriecii. Pe 4 octombrie era programată o operaţiune masivă de tăiere în judeţul Gorj. Sonia spăla nişte vase în bucătărie când i-am spus. S-a uitat la mine lung câteva secunde, apoi a continuat să spele mai departe farfuriile din chiuvetă.
 
— Deci să înţeleg că nu vii la botez? mi-a spus sec.
 
— Vin direct de acolo, i-am spus. E aproape. Tu şi cu copilul mergeţi cu ai tăi. Oricum ei s-au ocupat şi de organizare. Cred că ar fi mai bine să plecaţi de joi sau vineri, nu?
 
Ca să vă instalaţi şi să faceţi toate pregătirile pentru sâmbătă. E aer curat, munte. E bine pentru Suni. Iar eu vin după ce termin treaba cu protestul. Sâmbătă dimineaţă la prima oră sunt la mormântul lui Arsenie. Avem timp să ne şi plictisim până la slujbă.
 
— Văd că ţi-ai făcut deja planul.
 
— Nu mi-am făcut niciun plan, am minţit. Haide, ştii de când aştept să facem ceva pentru pădurile astea. Sunt şi nişte jurnalişti care vin cu noi. Poate să fie o lovitură grea pentru Schweighofer.
 
— Va trebui să iei vinul, a spus. Nu pot să mă car şi cu vinul, şi cu copilul după mine. Mama a insistat să cumpăr un vin mai bun de la Bucureşti, că nu îi place lu' tata vinul mănăstiresc.
 
Am zâmbit şi am îmbrăţişat-o cu teamă că o să mă respingă, dar nu m-a respins. Şi-a pus o mână plină de detergent de vase pe după gâtul meu şi m-a sărutat. Sonia îşi revenea încet din disperarea care pusese stăpânire pe ea în urmă cu câteva luni.
 
Urma să plece la Londra în noiembrie, la o conferinţă, şi începuse să facă o mică lucrare pe care trebuia să o prezinte acolo.
 
Conducătorul ei de doctorat insistase să prezinte ea nişte concluzii preliminare ale studiului asupra literaturii de secol XVII sau ceva de felul ăsta. Era bine pentru Sonia...
 
 
CUPRINS:
 
Tot spaţiul dintre gândurile mele
Alex 
 
Mâncare pentru lesbiene 
Ce mai face Vincent Gallo 
 
Muşcă şi taci
Pe plaja Maroma
 
Ultimul rinocer alb 
Zero grade 
 
Bastards & Sons 
Capul de girafă 
 
Poezie pentru poeţi de peste 50 de ani
Mulţumiri

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018

Comenzi telefonice

Telefonul clientului:
0722.546.544
Program:
L-V:9.00-17.30

Newsletter

Accesul clienţilor

Promo

Yoga - O calatorie in cautarea sinelui
Metoda de nastere prin yoga

Cărţi noi

Asistenţă online

asistenta Suntem deconectați
Created in 0.1154 sec
loader
Caut in catalog...
loader