Toți suntem malefici - Amanda Foody

Toți suntem malefici - Amanda Foody
-8%
Preț: 65,78 RON
71,50 RON (-8%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-9740-15-6
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 464
Format: 13x20

DESCRIERE

Toți suntem malefici - Amanda Foody

 

... Alistair Lowe juca rolul nelegiuitului perfect. Nu din cauza cruzimii instinctive sau a mândriei nemăsurate, ci pentru că, uneori, așa îi plăcea lui să fie. Multe dintre poveștile depănate în șoaptă de copiii din Ilvernath proveneau de la el.

 

— Știi că e o idee tâmpită, îi spuse Alistair fratelui său. Nu?

 

— Așa zici de fiecare dată. Alistair se înfioră și își vârî mâinile în buzunare.

 

— Acum e diferit. Cu două săptămâni în urmă, luna din Ilvernath devenise stacojie, strălucind orbitor pe cer ca o rană proaspătă. I se spunea Luna Sângerie, semn că, după 20 de ani de pace, turnirul se apropia iar cu pași repezi.

 

Mai rămăseseră doar două săptămâni până la căderea Vălului Sângeriu, și niciunul din‑ tre frați nu voia să le petreacă în camerele tăcute și sinistre ale casei lor.

 

Drumul pe jos până în centrul orașului dura prea mult – ar fi fost o irosire a magiei să sece un inel pentru o vrajă de‑aici‑până‑acolo, atât de aproape de data turnirului  –  și niciunul nu știa să conducă.

 

Amândoi erau duși pe gânduri. Hendry arăta de parcă își imagina cum se întâlnește cu o fată drăguță, dacă judecai după felul în care se juca necontenit cu buclele sale, netezindu‑și totodată cutele de pe mâneci. Alistair se gândea la moarte. Mai precis, la modalități de provocare a ei.

 

Arhitectura mohorâtă, din piatră, a orașului Ilvernath rezis‑ tase peste o mie șase sute de ani, dar, în ultimele decenii, fusese împrospătată cu vitrine din sticlă lucioasă și cu terase șic, în aer liber.

 

În ciuda labirintului haotic de străzi cu piatră cubică și cu sensuri unice, a dotărilor dubioase și a lipsei locurilor de parcare, orășelul era considerat un punct de atracție principal pe scena artelor și a magiei...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0673 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.