Totul este supravietuire - Radu Florescu

Totul este supravietuire - Radu Florescu
-10%
Preț: 27,00 RON
30,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-071-106-3
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 92
Format: 13x20

DESCRIERE

Totul este supravietuire - Radu Florescu

 
... după ce a reuşit să obţină supunerea celor de care avea nevoie pentru acapararea puterii, adică bărbaţi care iniţial se credeau a fi atât de capabili, încât să fie învestiţi drept gardieni ai palatului regal şi spioni credincioşi naţiunii, lovitura de stat a decurs fără surprize.

Prinţesa a reuşit să scrie o nouă pagină de istorie în mai puţin de patru ore.

Cum a reuşit asta? Bentanat ştia cu exactitate obiceiurile zilnice ale familiei sale, datorită faptului că toate rudele sale erau nişte personalităţi care trăiau în propria lume, iar „tradiţiile” lor diurne întotdeauna ieşeau în evidenţă.

Primul băiat născut, Georjar, îşi călăreşte mereu animăluţul drag înainte să considere că este timpul pentru partida de sex, înainte de somn, cu femeile sărace alese chiar de prinţ de pe străzile capitalei.
 
Pentru ca cititorul să aibă o imagine parţială, animalul prinţului este de două ori mai mare decât un elefant si are; o coadă care are abilitatea de a ţâşni un acid ce poate topi carnea de pe oase.
 
Spionii au primit misiunea să injecteze în mâncarea animalului o substanţă ce provoacă turbarea şi este nedetectabilă chiar şi pentru simţul olfactiv impresionant al creaturii. Substanţa a făcut animalul incontrolabil, care a început să fugă prin toată curtea şi să scoată sunete oribile.
 
Bestia dezlănţuită a transformat 17 servitori în bălţi de sânge, iar gardienii au lichidat-o, dar, cum era de aşteptat, nu înainte ca prinţul Georjar să piară stropit de lichidul nimicitor din coada animalului pe care l-a iubit ca pe propria odraslă.

Al doilea băiat născut, Zelvebab, nu era excepţia la capitolul obiceiuri neobişnuite: săptămânal, îi punea pe gardieni să participe la o simulare de bătălie, fiecare secundă desfâşu-rându-se conform unui plan foarte minuţios născocit de prinţul Zelvebab.
 
Pentru evitarea oricărui eveniment nedorit, bătălia se desfăşura cu arme false. Totuşi, în mijlocul „confruntării”, prinţul a fost împuşcat de gardienii care au adus arme adevărate, ceea ce a fost o greşeală stupidă, foarte clar!...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0763 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.