Totul va fi bine. Prenuptial, volumul 3 - Delia Moretti

Totul va fi bine. Prenuptial, volumul 3 - Delia Moretti
-10%
Preț: 35,10 RON
39,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-9017-90-6
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 400
Format: 13x20

DESCRIERE

Totul va fi bine. Prenuptial, volumul 3 - Delia Moretti

 
... are de gând să îmi întoarcă spatele, dar nu îi dau această posibilitate. O prind de braţ şi o oblig să mă privească.
 
De ce eviţi să îmi răspunzi? o întreb, în timp ce încerc să recuperez sticla, dar are reflexe bune şi împiedică acest lucru.
 
 
 
Işi ridică privirea spre a mea şi o menţine aşa, până când decid să îmi închid ochii şi să răsuflu apăsat, dând drumul dezamăgirii din sufletul meu.
 
Nu mă minţi! Am nevoie de câteva răspunsuri! Incertitudinea aceasta mă sufocă! Vreau să ştiu de ce l-ai a jutat să îşi pună capăt zilelor? De aceea a vrut să vorbească cu tine? Ce ai avut de câştigat din toată afacerea aceasta?
 
Deschid ochii şi o privesc sfidător, aşteptând răspunsurile. Trebuie să le aflu, într-un fel sau altul.
 
- Ce tot spui acolo? Nu l-am ajutat să îşi pună capăt zilelor! I-am făcut rost de un avocat şi atât. Nu am cerut nimic în schimb şi nici nu am câştigat nimic de pe urma acţiunii mele.
 
Am vrut doar să ajut o persoană care a avut suficientă încredere în mine încât să îmi ceară ajutorul. Nu văd ce câştig aş fi putut avea după toată treaba asta, îmi răspunde Cristina, în timp ce îşi strânge pumnul.
 
Nervozitatea i se poate citi, cu uşurinţă, pe chip.
 
—    Nu ştii ce a scris în testament?
 
Nu şi nici nu mă interesează! Mi-a cerut un avocat ile încredere şi i l-am prezentat. Atâta tot. Ce au vorbit şi făcut ei apoi, nu este treaba mea.
îi dau drumul şi mă aşez pe canapea. Am impresia că o să mă prăbuşesc, cât de curând.
 
—    Nu mă crezi? mă întreabă.
 
Aşteaptă un răspuns din partea mea, dar nu mai am putere să mă cert cu ea, aşa că rămân cu privirea pierdută pe sticla din mâna ei. Tot corpul îmi cere să încetez, să nu mai beau, dar creierul îmi cere, cu disperare, să uit totul...
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0496 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.