Trăieşte fără frică! - Tehnici de autohipnoză - Ailsa Frank

Trăieşte fără frică! - Tehnici de autohipnoză - Ailsa Frank
Preț: 28,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-639-306-5
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 272
Format: 13x20

DESCRIERE

Trăieşte fără frică! - Tehnici de autohipnoză - Ailsa Frank

 
... gândeşte-te la o persoană pe care o admiri şi care deja face genul de lucruri pe care te străduieşti şi tu să le realizezi. Imaginează-ţi că acea persoană este mentorul tău şi crede în tine. Ce ţi-ar spune? Cum te-ar încuraja? Ce sfat ţi-ar da?
Imaginează-ţi că îţi spune lucruri minunate. Gândeşte-te, care ar fi acele lucruri?

De exemplu, cuiva care îşi renovează casa, mentorul i-ar putea spune: „Ai un stil inovator şi o creativitate fantastică. Excelezi în alegerea culorilor. Ai ales cu mult bun-gust decoraţiunile interioare. Şi uite, ai obţinut rezultate ca un profesionist, deşi ai avut un buget limitat."

Cuiva care încearcă să obţină un nou job, mentorul i-ar putea spune: „Ai atât de multe talente. Vezi şi tu cât de priceput eşti în domeniul tău de activitate. Şi dispui de o imensă experienţă. Eşti un candidat excepţional. Eu te-aş angaja cu siguranţă."

Cuiva care caută iubire, mentorul i-ar putea spune: „Eşti o persoană sclipitoare. Sunt nenumăraţi oameni în lume care s-ar bucura să te cunoască şi mulţi dintre ei sunt oameni fantastici. Vei găsi pe cineva special, care te adoră exact aşa cum eşti. Arăţi de invidiat. Ai o personalitate remarcabilă. Eşti admirabil. Vei fi o partidă excelentă."

Cuiva care vrea să-şi rezolve problema datoriilor băneşti, mentorul i-ar putea spune: „Eşti talentat şi price-put şi poţi folosi aceste trăsături pentru a identifica în ce fel e mai eficient să-ţi plăteşti datoriile. Eşti un om inteligent.
 
Vei găsi tu nişte căi de a prelua controlul asupra finanţelor proprii. De pildă, mai bine să începi să economiseşti, astfel încât să ai siguranţă financiară. De acum înainte, îţi vei schimba situaţia financiară datorită atenţiei pe care le-o acorzi banilor tăi. Ştiu că poţi să câştigi cu uşurinţă mai mulţi bani."

Cuiva care vrea să se mute într-o altă locuinţă, mentorul poate să îi spună: „Sunt milioane de case şi tu o vei găsi exact pe cea mai potrivită pentru tine. Ai toate abilităţile necesare pentru a realiza lucruri bune."...
 
CUPRINS:
 

Introducere... 5

Capitolul 1 Intră în zona fantastică... 9
Capitolul 2 Zâmbeşte... 24
Capitolul 3 Lasă nimicurile şi uită de griji... 31
Capitolul 4 Alegeri şi decizii... 44
Capitolul 5 Eşti în stare să reuşeşti... 59
Capitolul 6 Banii şi averea... 78
Capitolul 7 Datoriile... 88
Capitolul 8 Poveşti cu tâlc despre bani... 106
Capitolul 9 Relaţiile... 125
Capitolul 10 Reguli relaţionale... 149
Capitolul 11 Stresul, odihna şi relaxarea... 154
Capitolul 12 Sănătatea... 164
Capitolul 13 Dependenţe şi obsesii... 178
Capitolul 14 Inimă frântă, doliu, divorţ şi pierdere... 209
Capitolul 15 Găseşte-ţi iubirea... 220
Capitolul 16 Când eşti părinte... 231
Capitolul 17 Nu mai căuta scuze şi simte-te ca acasă în propria viaţă... 260

Despre autoare... 269

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0475 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.