Transcrieri - Kate Atkinson

Transcrieri - Kate Atkinson
-6%
Preț: 41,36 RON
44,00 RON (-6%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786067107753
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 528
Format: 13x20

DESCRIERE

Transcrieri - Kate Atkinson

 
Fragment:
 
... in faţă i se spunea „domnul Toby“, însă „Godfrey" era numele cu care obişnuiau toti să se refere la el. Nu indica familiaritate, şi nici intimitate, ci era pur şi simplu o deprindere care se formase.
 
Cu toţii numiseră operaţiunea lor „cazul Godfrey" şi existau câteva dosare la Arhive care fuseseră intitulate pur şi simplu „Godfrey", dar nu toate erau coroborate corespunzător. Desigur, exact situaţiile de acest fel obişnuiau să stârnească panica în rândul matroanelor de la Arhive.
 
Se vorbise despre eventualitatea de a-1 muta în străinătate după încheierea războiului. In Noua Zeelandă. Undeva departe oricum. Africa de Sud, poate. Pentru a-l proteja, în caz de represalii. Dar în fond, riscul unor răzbunări - într-un fel sau altul - nu îi viza pe ei toţi?
 
Si informatorii lui, cei din coloana a cincea - cu ei cum rămânea? Existase un plan de a-i monitoriza pe timp de pace, însă Juliet nu era sigură că fusese implementat vreodată. Ştia în schimb că se luase decizia de a-i lăsa în ignoranţă după război.
 
Nimeni nu le spusese despre duplicitatea serviciului MI5. Nu au ştiut niciodată că fuseseră înregistraţi cu microfoane montate în tencuiala pereţilor apartamentului din Dolphin Square, unde ardeau de nerăbdare să vină în fiecare săptămână.
 
Şi nici nu aveau habar că Godfrey Toby lucra pentru MI5, nefi-ind nicidecum un agent Gestapo căruia credeau ei că îi...
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0802 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.