Transformare prin tantra - Osho

Transformare prin tantra - Osho
-15%
Preț: 27,20 RON
32,00 RON (-15%)
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9786068758688
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 341
Format: 13x20

DESCRIERE

Transformare prin tantra. Când dragostea întâlnește meditația - Osho

 
Increderea nu poate fi trădată

Prima întrebare:
Osho,
De ce mă atrag mereu femeile căsătorite?

Nu este nimic deosebit în această privinţă - este o boală foarte frecventă, care s-a răspândit în proporţii aproape epidemice. Evident, există anumite motive pentru aceasta. Milioane de oameni, atât bărbaţi cât şi femei, sunt muit mai interesaţi de persoanele căsătorite.
 
In primul rând, dacă o persoană este necăsătorită, aceasta arată că nimeni nu a dorit-o încă; persoana căsătorită arară că cineva a dorit-o. Iar tu eşti atât de mimetic, încât aid măcar nu pori să iubeşti pe cont propriu.
 
Eşti atât de înrobit, încât doar atunci când cineva iubeşte pe altcineva, doar atunci pori să urmezi acea persoană. Dar dacă persoana este singură şi nimeni nu este îndrăgostită de ca, atunci devii suspicios.
 
Poate că persoana nu merită efortul, altfel, de ce să fi aşteptat după rine? Pentru un mimetic, persoana căsătorită prezintă o mare atracţie.

In al doilea rând, oamenii iubesc mai puţin; în fapt, oamenii nu ştiu ce este iubirea - ei mai mult concurează. Bărbatul este căsătorit... Şi imediat devii interesată; sau femeia este căsătorită... Şi, imediat devii interesat, pentru că acum există posibilitatea de a concura. Lupta în triangulaţie devine posibilă. Femeia nu este uşor accesibilă, va fi o luptă.
 
 
CUPRINS:
 
Prefaţă          

CAPITOLUL 1
HartaTantrei       

CAPITOLUL 2
Libertatea este o valoare superioară   

CAPITOLUL 3
Ruperea celor patru sigilii        

CAPITOLUL 4
Increderea nu poate fi trădată        

CAPITOLUL 5
De la nimic la nimic  

CAPITOLUL 6
îmi sunt suficient mie însumi    

CAPITOLUL 7
Inteligenţa este meditaţie   

CAPITOLUL 8
Iubirea nu fiice umbră  

CAPITOLUL 9
Non-mintea este poarta  

CAPITOLUL 10
Doar o aducere aminte  

Despre autor          

Centrul internaţional de meditaţie Osho

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0528 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.