Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Transformarea cuantică - Harta realităţii multidimensionale şi conştiinţa globală

DESCRIERE

.....''Transformarea cuantică - Harta realităţii multidimensionale şi conştiinţa globală''


... Laszlo prezintă o nouă “hartă a realităţii” care să ne călăuzească de-a lungul transformărilor mondiale pe care le trăim. El explică faptul că lumea noastră se află într-un proces de macrotransformare şi că realitatea pe care o percepem în prezent este de o noutate considerabilă (schimbări climatice, corporaţii globale, agricultură industrializată) care ne provoacă să ne schimbăm în ritm la fel de rapid lumea noastră, ca să nu dispărem ca specie.

..Ervin Laszlo abordează transformările mondiale actuale, problemele, oportunităţile şi provocările cu care ne confruntăm atât individual, cât şi colectiv, pentru a ne ajuta să înţelegem ce trebuie să facem în această epocă a marilor schimbări.

Imaginea despre realitate a avangardei actuale a ştiinţei este mai largă – universuri multiple care există într-un Meta-univers posibil infinit – dar şi mai profundă, extinzându-se la dimensiuni de la nivelul subatomic.

Laszlo arată că anumite aspecte ale experienţei umane care au fost alocate în trecut domeniului intuiţiei şi speculaţiei sunt explorate acum cu rigoare ştiinţifică imperioasă.

... s-a produs o trecere de la concepţia ştiinţifică materialistă despre realitate la concepţia multidimensională despre lume, cu realităţi multiple, interconectate, cunoscută de multă vreme de marile tradiţii spirituale ale lumii. înţelegând interconexiunile existente în lumea noastră în schimbare, precum şi “harta” schimbătoare a lumii, putem merge înainte cu intuiţie, înţelepciune şi încredere.


Autor: Ervin Laszlo

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018

Comenzi telefonice

Telefonul clientului:
0722.546.544
0757.319.090
Program:
L-V:9.00-17.30

Newsletter

Accesul clienţilor

Promo

Yoga - O calatorie in cautarea sinelui
Metoda de nastere prin yoga

Cărţi noi

Asistenţă online

asistenta Suntem deconectați
Created in 0.0945 sec
loader
Caut in catalog...
loader