Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Tratamentul ocult - Metode de vindecare

Tratamentul ocult - Metode de vindecare
ISBN: 973-89-75-01-9
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 145
Format: 13x20
14,50 RON
Disponibilitate: in stoc

DESCRIERE

....''Tratamentul ocult - Metode de vindecare''


... lucrarea de fata este consacrată enunţării clare, simple, practice, a diferitelor metode de tratare psihică. Aici se prezintă puţină teorie, chiar dacă se oferă o configuraţie generală a teoriilor principale, pentru ca cel ce se tratează să cunoască fondul problemei. Noi încercăm să explicăm "cum trebuie acţionat".

... noi dorim să spunem că nu am încercat să ridicăm în slăvi tratamentul psihic până la crearea unui cult al său, considerând acest lucru o nebunie. De ce să preamărim tratamentul psihic faţă de tratamentul cu medicamente, masajul, sau alte metode de vindecare. Orice tratament constă în aplicarea deplină a legilor naturii, iar forţele aplicate sunt la fel de normale ca şi legea electricităţii.

Din acest punct de vedere, legile sunt "Dumnezeieşti" şi merită acelaşi respect şi admiraţie. În lumea occidentală s-a simţit tendinţa de a crea cultul religios sau semireligios în jurul vindecării. Fiecare cult, fiecare sectă, asigură că tocmai tratamentul ei este urmarea unei credinţe deosebite sau unei credinţe metafizice chiar dacă aceste secte tratează cu acelaşi succes.

În Orient, oamenii nu se supun acestei înşelătorii sau autoînşelătorii. Acolo ei sunt învăţaţi din copilărie că în natură sunt ascunse multe forţe naturale, pe care omul le poate folosi. Pentru locuitorii din Orient, electricitatea este la fel de misterioasă şi înfricoşătoare ca şi forţele psihice: lor li se pare că au aceeaşi provenienţă, iar atât una ca şi cealaltă le impune respect.

După o oarecare reflectare, oricine va înţelege justeţea acestui lucru. Orice energie şi forţă reprezintă manifestarea Pranei (termenul indian pentru principiul energiei) şi învăţătura Orientală afirmă că Prana posedă o Inteligenţă şi că aceasta provine de la Inteligenţa general-universală.

Noi aici nu ne putem extinde asupra acestor teorii; toţi cei ce doresc să afle informaţii mai detaliate pe această temă le pot găsi în cartea noastră "Curs remarcabil al filozofiei yogilor".

... credem că dacă toţi oamenii ar respecta toate indicaţiile prezentate în "Hatha-Yoga", atunci orice tratament ar deveni inutil, întrucât toţi ar fi sănătoşi. Dar oamenii nu urmează aceste indicaţii şi de aceea au nevoie de tratament.

Suntem convinşi că tratamentul psihic este cel mai bun şi cea mai bună metodă din cele cunoscute oamenilor. Dar tratamentul psihic nu poate să aducă o vindecare stabilă, dacă pacientul sau pacienta nu-şi schimbă modul propriu de viaţă şi nu se va strădui să trăiască conform legilor naturii.

De aceea noi insistăm mereu şi mereu asupra punerii la curent a pacientului de către medic cu legile naturale ale corpului, specificate în "Hatha-Yoga".

Noi considerăm că în timpul tratamentului, medicul trebuie să încerce să-i dea bolnavului toate indicaţiile referitoare la legile naturale ce dirijează corpul, pentru ca după vindecare, pacientul să ducă modul de viaţă care să-i susţină sănătatea şi să nu conducă la repetarea îmbolnăvirii.

Noi sperăm că aceste două cărţi, ce au mult în comun: "Hatha-Yoga" şi "Tratamentul psihic" reprezintă "o cheie spre sănătate".

Această carte (prin ea însăşi) nu reprezintă un tratat despre boli. Dimpotrivă, noi abordăm în cadrul ei cât se poate de puţin problematica bolilor, preferând să vorbim despre sănătate şi despre metodele de atingere ale acesteia. De aceea noi aici vorbim puţin despre simptome.

Simptomele oferă multe indicaţii despre ceea ce este ascuns în spatele lor dar noi ştim că la baza tuturor bolilor stă o singură cauză: funcţionarea incorectă a celulelor datorată dezechilibrului energetic.

... suntem convinşi că toate bolile provin din îmbolnăvirea celulelor şi credem că indicaţiile generale prezentate în Hatha-Yoga despre metodele de tratament vor lichida cauzele îmbolnăvirii şi că toate simptomele vor dispărea.


CUPRINS:

Legile naturale ce dirijează organismul nostru

Gândirea subconştientă

Cum lucrează organismul pentru propria refacere

Trei aspecte ale tratării psihice

Bazele tratării cu ajutorul "Pranei"

Tratarea cu ajutorul pranei

Respiraţia pranică

Exerciţii practice

Îndepărtarea bolii prin procedee auto-pranice

Tratarea prin puterea gândului

Tratarea prin sugestie

Aplicarea tratamentului prin sugestie

Procedeele de sugestionare

Auto sugestionarea

Tratamentul mental

Metode de tratare mentală

Vindecarea metafizică

Vindecarea Spirituală

Aplicarea tratamentului spiritual

Sfaturi de încheiereAutor: Yog Ramacharaka

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018
Created in 2.4292 sec
loader
Caut in catalog...
loader