Trecut-au anii. Bucureștiul de ieri și de azi

Trecut-au anii. Bucureștiul de ieri și de azi
Preț: 64,90 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786067936940
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 304
Format: 21X21
Categoria: Albume de arta

DESCRIERE

Trecut-au anii. Bucureștiul de ieri și de azi - Andrei Birsan
 
Continuam să trăim şi ne încăpățânam să descoperim în fiecare detaliu minor al vieții noastre o fărâmă de bucurie alături de aceia pe care-i aveam aproape sau îi iubeam pe măsură ce anii ne adunau în noi anturaje. Această carte reprezintă şi povestea detaliului trăit de fiecare dintre noi, în ultimii 30, 20 sau 10 ani!
 
Puteți observa cu ușurință multe lucruri schimbate în interiorul unui cotidian prins în captivitatea unei inerții istorice, însă, apropiindu-ne de el, putem privi ca într-o oglindă toate alegerile pe care le-am făcut cu fiecare an, cu fiecare deceniu trăit şi, uneori, supraviețuit. Tot noi suntem însă. Nu alții. Suntem o poveste în desfășurare, în care au pătruns deja şi copiii noștri.
 
Pentru unii dintre noi, adolescenți sau în pragul maturității în anii 1980, putem vorbi şi despre nepoți. Între toți acești ani care trec s-a strecurat însă o mare schimbare, care a fracturat orice așteptare, dar oferind speranță. Libertatea de a călători şi a profesa după dorință, de neconceput şi de-a dreptul utopic pentru viața noastră de acum trei, patru sau cinci ani.
 
Este vehiculul care va schimba acest oraș, va grăbi, desigur, vitezele schimbării lui în bine pentru că, pe aceste culoare ale libertății de mișcare şi de dezvoltare profesională, prin toate colţurile Europei, copiii şi nepoții noștri îşi vor dezvolta abilități de supraviețuire profesională, de adaptare afectivă la schimbările sociale de amploare ale unui viitor care se va strecura şi el într-un „trecut-au anii”, peste 20, 30 sau 50 de ani.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0547 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.