Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Trezirea celulara - Cum pastreaza corpul uman, lumina - si cum o creeaza

Trezirea celulara - Cum pastreaza corpul uman, lumina - si cum o creeaza
-10%
ISBN: 973-1701-87-5
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 217
Format: 14x20
18,00 RON
20,00 RON (-10%)
Promoția expiră la 31.03.2018
Disponibilitate: in stoc

DESCRIERE

....''Trezirea celulara - Cum pastreaza corpul uman, lumina - si cum o creeaza''


…ce-aţi zice dacă tot ce vi s-a spus despre sănătate şi despre corpul omenesc ar fi greşit?

Ce-aţi zice dacă aţi avea în voi capacitatea să vă vindecaţi de orice afecţiune?

Această carte spulberă multe dintre miturile existente în prezent, cu privire la sănătate şi boală şi prezintă o viziune logică şi inspirată asupra corpului omenesc şi a vindecării.

De orice aţi suferi, aveţi în voi potenţialul să vă vindecaţi. Dacă vă bucuraţi de o sănătate minunată, vă puteţi ilumina conştiinţa, în moduri care depăşesc orice imaginaţia.

Oricare v-ar fi situaţia actuală, veţi reuşi să intraţi într-o stare de adevărată conectare cu cine sunteţi cu adevărat, cu potenţialul de a vă crea propria realitate.

Capacităţile omului sunt mult mai mari decât ne putem imagina, ele fiind intrinsec legate de ceea ce se întâmplă în noi, la nivel celular.

Fiecare dintre trilioanele de celule din uluitoarele noastre corpuri are capacitatea de a deţine şi utiliza lumina sub formă de biofotoni – particule subatomice ale luminii.

Când este luminată o celulă, este luminat şi ADN-ul ei, ceea ce ne deschide calea spre înţelepciunea universală, existentă în matricea sa. Punând în acord microcosmosul (celula), cu macrocosmosul (energiile universale), ne deschidem spre adevărata noastră natură şi ne împlinim măreţul potenţial.

În ultimii 35 de ani, Barbara Wren a căutat să înţeleagă cine suntem cu adevărat şi cum ne funcţionează, de fapt, organismul. Ea predă şi ţine prelegeri de 27 de ani, arătându-le oamenilor o altă cale spre vindecare, prin tehnici de nutriţie şi de redobândire a sănătăţii.

Autoarea a crezut întotdeauna că singurul mod de a reveni la întregul care suntem şi la fericire, în cadrul legilor şi ritmurilor universale, este acela prin care omul, regăsindu-şi legătura cu propria înţelepciune interioară, devine conştient de puterea lui.

Barbara Wren este fondatoare a College of Natural Nutrition (Colegiul de Alimentaţie Naturală).


Din carte:


Pentru a intelege mai bine cum functioneaza un organism perfect hidratat, vom analiza circulatia celor 4 electroliti principali pe care ii avem: sodiul, potasiul, calciul si magneziul.

Acesti electroliti incarca electric corpul prin incarcarea apei…La o persoana perfect hidratata, asta inseamna ca are capacitatea de a deplasa liber, mesajele in corp.

Sodiul si calciul lucreaza intotdeauna impreuna, pozitia lor naturala fiind in afara celulei, in ceea ce se numeste „fluidul extracelular”. Insa in timpul zilei cand Soarele este dominant fata de Luna, cand suntem pe modul activ si cand e lumina, o cantitate semnificativa de sodiu si calciu trece, prin membrana celulara, in interiorul celulei.
Cand intra in celula, sodiul disloca potasiul, iar calciul disloca magneziul.

In timpul noptii, procesul este invers…sodiul si calciul sunt atrase din nou in afara, in timp ce magneziul si potasiul intra din nou in celula.

Acumularea de sodiu si de calciu in celula ne face sa ne simtim obositi. Pentru a reface echilibrul, trebuie sa ne intindem, sa ne odihnim si sa dormim (pe langa hidratarea propriu zisa).

Starea de deshidratare influenteaza si nivelul energiei. Cand sodiul si calciul sunt blocate in interiorul celulei, este imposibila mentinerea unei glicemii stabile, fapt cu impact imediat asupra nivelului energiei.

Deci, orice situatie care provoaca deshidratare duce si la o scadere a potentialului energetic, care, la randul sau, afecteaza profund fiecare parte a corpului. Asta inseamna ca pot apare felurite afectiuni, cum ar fi congestia limfatica, tensiunea arteriala ridicata, oboseala, slabirea sistemului imunitar.

In esenta, ideea este ca prezenta oricarei boli in corp indica o stare de deshidratare. Acest lucru se intampla pentru ca, atunci cand nu are loc un schimb celular normal, persoana devine treptat tot mai plina de toxine…


CUPRINS:


PARTEA I. Cum rezoneaza minunatul nostru corp cu Universul


Capitolul 1. Conectarea cu intelepciunea launtrica

Capitolul 2. Apa: cristalul lichid de deasupra inspre dedesubt

Capitolul 3. Lumina: firul nostru de legatura

Capitolul 4. Ciclurile universale in ritmul carora traim

Capitolul 5. Principiile indrumatoare ale vindecarii

Capitolul 6. Indrumari de durata


PARTEA A II-A. Cum ne putem ajuta sa traim in ritmurile naturii


Capitolul 7. Luati putere din propria voastra poveste

Capitolul 8. Cele trei etape ale tratamentului

Capitolul 9. Magia tehnicilor

Capitolul 10. Ganduri de incheiere

Anexa I. Trei exemple de caz

Anexa II. Iodul

Bibliografie


Autor: Barbara Wren

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018
Created in 0.1633 sec
loader
Caut in catalog...
loader