Trezirea. Mindfulness și alte practici spirituale - Wayne W. Dyer

Trezirea. Mindfulness și alte practici spirituale - Wayne W. Dyer
-10%
Preț: 49,50 RON
55,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-44-1149-5
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 288
Format: 14x21

DESCRIERE

Trezirea. Mindfulness și alte practici spirituale - Wayne W. Dyer

 
Stabileşte calea pe care vrei sâ porneşti

Descifrarea metafizicii reprezintă de ceva vreme un scop al meu - mai precis, să iau anumite concepte care li se par extrem de confuze multora şi să le clarific, să le prezint într-o formă simplă, pentru a fi astfel la îndemâna oricui. De ce să fie atât de încâlcite şi învăluite în mister cele mai importante lucruri pe care omul trebuie să le cunoască?
 
Înainte de a continua, îţi cer să fii cât se poate de receptiv în privinţa celor ce urmează să citeşti. Dacă te consideri o persoană căreia îi place să se simtă în siguranţă şi nu tolerează depăşirea anumitor limite, atunci, te rog, încearcă să nu mai fii acest fel de persoană. Pregăteşte-te sufleteşte să accepţi noi experienţe. Nu îţi mai trasa limite între care să te simţi confortabil.

Oricare dintre noi are capacitatea fenomenală de a parcurge toate experienţele omeneşte posibil, iar eu pot să garantez că nici nu va fi o sarcină prea grea. Tot ce trebuie făcut este să renunţăm la acel unic procent de trăire a vieţii în forma sa fizică, dezvoltându-ne calitatea de a privi dincolo de colivia reprezentată de corpul nostru. Odată ce vom reuşi să dobândim această perspectivă, vom descoperi că există ceva mai grandios, disponibil pentru absolut toată lumea.

Cândva, am scris o carte intitulată You ’ll See It When You Believe It - un concept după care mă ghidez şi azi. Dacă tu crezi numai ceea ce vezi, vei fi limitat doar la ce este la suprafaţă. Însă când izbuteşti să înţelegi că vei putea vedea doar atunci când vei crede cu adevărat, îţi dai seama că există o inteligenţă specială în Univers care se află în spatele oricărei forme de viaţă.
 
Când priveşti dincolo de ceea ce pot vedea toţi ceilalţi, dintr-odată începi să observi că se petrec miracole. Vei avea parte de trăiri uluitoare! Vei ajunge în punctul în care vei pricepe că reprezinţi cu mult mai mult decât forma ta palpabilă. Că eşti mai presus de asta şi că ai posibilitatea de a trece dincolo de barierele fizice. Vei deveni conştient de faptul că te defineşte ceva mai mare, mai puternic, mai divin decât ţi-ai închipuit...
 
CUPRINS:
 
Cuvânt înainte de Brendon Burchard    9
Introducere    37

CAPITOLUL 1
Stabileşte calea pe care vrei sâ porneşti     41
CAPITOLUL 2
Depâşeşte-ţi limitele      59
CAPITOLUL 3
Concentreazâ-te pe imaginea de ansamblu.. 77
CAPITOLUL 4
Fii liber cu adevărat    103
CAPITOLUL 5
Descoperâ trei câi spre atingerea unui nivel superior de conştientizare    125
CAPITOLUL 6
Îmblânzeşte-ţi egoul (A Patra Cale)     153
CAPITOLUL 7
Înţelege câ toţi suntem unul    165
CAPITOLUL 8
Cedează şi lasâ-te purtat de val    183
CAPITOLUL 9
Foloseşte puterea vizualizării     207
CAPITOLUL 10
Învaţă sâ meditezi şi antreneazâ-ţi mintea.. 225
CAPITOLUL 11
Trăieşte în lumină     247
CAPITOLUL 12
Bucură-te de rai aici, pe pământ     267
 
 
 
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

40,50 RON
45,00 RON (-10%)
Created in 0.0542 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.