Tup si Influenterii Binelui - Alex Donovici

Tup si Influenterii Binelui - Alex Donovici
Preț: 65,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-44-1307-9
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 136
Format: 17X24

DESCRIERE

Tup si Influenterii Binelui - Alex Donovici

 
... pădurea se trezea încet-încet. Obosit după orele lungi în care învăluise cu mare grijă Pământul, Întunericul se pregăti de culcare, pentru ca toţi ceilalţi să se dezmeticească din visare. Înainte să tragă draperiile făcute din nori, Luna cea bună îi vesti Soarelui că a venit timpul să-i ia locul pe cer.
 
Începea o nouă zi.
 
Ţup se trezi devreme. Se întinse un pic, încă toropită de somn, îşi scutură penele ca să se învioreze şi apoi îşi spălă ochişorii şi ciocul cu rouă proaspătă, picurată de pe frunze în coaja de nucă din faţa cuibului ei.
 
Îşi îmbrăcă uniforma şi îşi puse în ghiozdănel cărţile şi caietele de care avea nevoie la şcoală.
 
Ciuguli câteva seminţe, bău un pic de apă şi se aşeză apoi pe scăunelul aflat în faţa măsuţei pe care avea tableta.
 
O porni, deschise o pagină de internet şi tastă cu ciocul: „Forestgram“.
 
Când pagina se deschise, scrise în câmpul de căutare: „Roz Bombon“.
 
Sute de fotografii se încărcară repede, una după alta. Ţup admiră cea mai recentă fotografie a pău-niţei Roz Bombon. Era pe o plajă, lângă un palmier. O mare, sau poate un ocean, îşi spărgea spuma albă ca zăpada pe nisip, aproape de picioarele lungi ale păuniţei.
 
Nu lungi ca ale unui cocostârc, dar cu siguranţă mai lungi decât ale lui Ţup. Ciocul păuniţei era rujat cu roşu, genele date cu rimel negru, iar aripile şi le ţinea larg deschise. Soarele strălucind deasupra acelei insule exotice le poleise cu aur.
 
Sub fotografie, Roz Bombon scrisese aşa:
 
„Sunt visul frumos al altora. Sunt frumoasă şi am o viaţă de vis! Aţi vrea să fiţi ca mine?“
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0702 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.