Tura de noapte - Michael Connelly

Tura de noapte - Michael Connelly
-10%
Preț: 46,80 RON
52,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-006-309-4
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 352
Format: 13x20

DESCRIERE

Tura de noapte - Michael Connelly
 
... Ballard şi Jenkins nu mai ajunseră la sediu ca să scrie raportul referitor la furtul din casa doamnei Lantana. Fură trimişi de comandantul de serviciu la Centrul Medical Prezbiterian din Hollywood ca să verifice o agresiune.
 
Ballard parcă maşina pe un loc rezervat ambulanţelor, aflat lângă accesul la Urgenţă, lăsă girofarul pornit, apoi intrară pe uşile batante. Ballard notă ora pe care urma să o scrie ulterior în raport. Era 12. 41, conform ceasului de deasupra geamului de la recepţie.
 
Acolo se afla un ofiţer începător, cu pielea la fel de albă ca a unui vampir. Ballard îi făcu un semn din cap, iar acesta se apropie să le dea raportul. Era un simplu agent de poliţie şi prea nou în departament pentru ca ea să îi ştie numele.
 
- Am găsit-o într-o parcare din Santa Monica, lângă Highland, spuse agentul de poliţie. Se pare că a fost abandonată acolo. Făptaşul a crezut, probabil, că era moartă. Dar era în viaţă şi chiar semiconştientă timp de câteva minute. Cineva a cotonogit-o destul de bine. Unul dintre paramedici a zis că s-ar putea să aibă o fractură craniană. Au dus-o în spate. Superiorul meu e acolo.
 
Era posibil ca agresiunea să se fi transformat într-un caz de răpire, lucru care îi stârni curiozitatea lui Ballard. Se uită la ecusonul poliţistului şi văzu că îl chema Taylor.
 
- Taylor, eu sunt Ballard, zise ea, iar el este detectivul Jenkins. Când ai intrat în Secţia 6?
 
-    E prima misiune, de fapt, răspunse Taylor.

-    Direct din academie? Bun-venit! Te vei distra la Secţia 6 aşa cum nu te-ai mai distrat niciodată. Cine este supraveghetorul tău?

-    Ofiţerul Smith, doamnă.

-    Nu sunt mama ta. Nu-mi spune „doamnă".

-    Imi cer scuze, doamnă. Adică...

-    Eşti pe mâini bune cu Smitty. E de treabă. Aţi identificat victima?

-    Nu, nu i-am găsit geanta sau altceva, dar am încercat să vorbim cu ea în timp ce aşteptam paramedicii. Ba se trezea, ba leşina şi vorbea fără noimă. Parcă a spus că o cheamă Ramona.

-    A mai spus şi altceva?

-    Da, a pronunţat „casa răsturnata''.

-    „Casa răsturnată?"

-    Da. Ofiţerul Smith a întrebat-o dacă îl cunoaşte pe agresorul ei, iar ea a răspuns că nu. A întrebat-o unde a fost atacată, iar ea a spus „casa răsturnată". După cum spuneam, nu era foarte coerentă...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

35,99 RON
39,99 RON (-10%)
35,99 RON
39,99 RON (-10%)
42,29 RON
46,99 RON (-10%)
Created in 0.0560 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.