Uimitoarele amintiri ale unui medium faimos

Uimitoarele amintiri ale unui medium faimos
-6%
Preț: 30,08 RON
32,00 RON (-6%)
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-8742-93-9
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 272
Format: 13x20
Categoria: Dezvaluiri

DESCRIERE

Uimitoarele amintiri ale unui medium faimos

 
... data fiind calitatea mea de medium, eu nu acţionez niciodată din proprie iniţiativă, ci numai atunci când sunt impulsionată in mod subtil de către voinţa benefici a entităţilor prietene care mâ îndrumă, fiindcă eu cred că mediumul in sine nu reprezinţi nimic şi ca el nu ar trebui si aibă niciodată pretenţia de a realiza o anumită acţiune fără a observa in prealabil dacă este cu adevărat influenţat de nişte forţe spirituale superioare autentice.

lată ce mi au spus Instructorii mei Spirituali, cind aşteptam noi ordine care să mă lămurească ce anume ar fi necesar să mai fac in domeniul mediumnitâţii psihografice:''Vei relata ceea ce ai trăit ca medium de când te-ai născut şi nimic mai mult. Vei fi asistată de superiorii din Lumea de dincolo in timp ce vei descrie trăirile alese de ei dintre amintirile tale personale, şi vei scrie sub impulsul inspiraţiei."

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0486 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.