Umbre calde - Pavel Corut

Preț: 30,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 320
Format: 13x20

DESCRIERE

Umbre calde - Pavel Corut

 
Gerul Bobotezei muşca fără milă din oameni şi din păsărelele iernii. Trecătorii zgribuliţi de frig păreau nişte fantome pe fondul ceţos al zilei, vrăbiile se ascundeau pe sub streşini, pomii scârţâiau de gheaţa depusă pe crengi.
 
Jean păşea îngândurat pe Calea Victoriei, cu mâinile în buzunarele cojocului şi cu căciula trasă pe ochi. Mergea acasă, pentru un prânz pregătit de Diana cu multă dragoste, spusese ea. în dreptul cofetăriei Capşa, un glăscior de copil îl făcu să tresară din gânduri:
 
-    Indură-te, creştine!
 
O fetişcană de vreo şaisprezece ani, îmbrăcată în strai de călugăriţă, strângea la piept un cartonaş şi un carneţel. Ochii ei albaştri înotau în lacrimi, iar faţa îi era roşie ca bogaziul din cauza gerului. Fata cerşea pentru un schit în construcţie, ca multe alte călugăriţe.
 
-    Fie-ţi milă, creştine!
 
Deja mila îl cuprinsese pe Jean, deşi nu era creştin. Ce suflet câinos aruncase în frigul cumplit copila aceea nevinovată? Se opri, scoase o bancnotă de un milion de lei şi i-o întinse. Fata făcu ochii mari, întinse carnetul şi întrebă, dârdâind de frig:
 
-    Pe cine să trec în pomelnic?
 
-    Jean mă cheamă...
 
...
 
CUPRINS:
 
Mărturisire    
Parfum de fericire  
Visuri Implinite    
Când visurile ajung ruine    
Incercări   
Caut un suflet    
Umbre calde   
Mergi ori crapă!    
Suflet ranit            
Limanul fericirii

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0313 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.