Umbre (o nuvelă din seria Lux) - Jennifer L. Armentrout

Umbre (o nuvelă din seria Lux) - Jennifer L. Armentrout
Preț: 32,90 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 208
Format: 13x20

DESCRIERE

Umbre (o nuvelă din seria Lux) - Jennifer L. Armentrout

 
... elevii au intrat în clasă, căscând și frecându‑se la ochi, tot încercând să‑și alunge somnul. Zăpada topită se scurgea de pe gecile lor și se aduna în băltoace pe podeaua tocită.
 
Dawson și‑a întins picioarele lungi și le‑a urcat pe scaunul gol din fața lui. Scărpinându‑și cu lene obrazul, se uita în fața clasei, unde intrase Lesa, și s‑a strâmbat la Kimmy, care părea îngrozită de ce îi făcuse zăpada părului ei.
 
— E doar zăpadă, a spus Lesa, dându‑și ochii peste cap. Nu‑ți face nimic. Kimmy și‑a netezit cu mâinile părul blond.
 
— Zahărul se topește.
 
— Mda, și rahatul plutește, a răspuns Lesa și și‑a ocupat locul, apoi și‑a scos tema la engleză, făcută aseară. Un hohot de râs înfundat s‑a auzit din spate, și Dawson a zâmbit. Fata îl făcea să râdă.
 
Kimmy i‑a arătat Lesei degetul mijlociu și s‑a îndreptat spre locul ei, cu ochii țintuiți asupra lui, de parcă ar fi vrut să‑l mă‑ nânce. Dawson i‑a răspuns cu un zâmbet crispat, deși știa că ar...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0521 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.