Un moment de ascensiune - Melinda Gates

Un moment de ascensiune - Melinda Gates
-10%
Preț: 49,50 RON
55,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-44-0495-4
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 315
Format: 14x20

DESCRIERE

Un moment de ascensiune - Melinda Gates

 
Ascensiunea unei idei strălucite, trecute cu vederea de ceilalţi
 
Dați-mi voie să vă spun câte ceva despre mine. Am absolvit Ursuline Academy, un liceu catolic de fete din Dallas. Înainte să absolv, am vizitat campusul Universității Duke şi am rămas impresionată de departamentul de informatică. Am ştiut imediat că asta vreau să fac. M-am înscris la Duke şi am absolvit cinci ani mai târziu cu o diplomă în informatică şi economie şi un master în afaceri.
 
Apoi am primit o ofertă de job de la IBM, unde lucrasem mai multe veri la rând, dar am preferat în schimb să mă angajez la o companie mai mică de software, numită Microsoft. Am lucrat nouă ani acolo, în diverse funcții, ajungând în cele din urmă să ocup postul de manager general pe produse informatice.
 
În prezent, mă ocup de acte de caritate şi îmi petrec majoritatea timpului căutând modalități de a îmbunătăți viețile oamenilor – şi făcându-mi deseori griji în privința celor pe care îi voi dezamăgi dacă nu îmi fac bine treaba.
 
În plus, sunt soția lui Bill Gates. Ne-am căsătorit de revelion, în 1994. Avem trei copii. Aceasta este povestea pe scurt. Acum dați-mi voie să vă spun o poveste mai lungă – despre drumul meu către emanciparea femeilor şi despre cum, în timp ce mă străduiam să îi ajut pe ceilalți, am fost și eu ajutată la rândul meu.În toamna anului 1995, la aproape doi ani de la nunta mea cu Bill şi în timp ce ne pregăteam să plecăm într-o călătorie în China, am descoperit că sunt însărcinată.
 
Călătoria aceea în China însemna foarte mult pentru noi. Bill rareori îşi întrerupea munca la Microsoft, şi urmau să ni se alăture şi alte cupluri. Nu voiam să ratez călătoria, aşa că m-am gândit să-i spun lui Bill abia la întoarcere. Vreme de o zi şi jumătate, mi-am zis, Voi păstra veştile pentru mai târziu. Apoi mi-am dat seama, Nu, trebuie să‑i spun, în caz că se întâmplă ceva.
 
Și pentru că, la urma urmelor, Este şi copilul lui, nu doar al meu. Când i-am dat vestea, într-o dimineață, înainte să plece la mun-că, Bill a avut două reacții. Mai întâi a fost încântat să audă că va fi tată, apoi m-a întrebat: „Adică te-ai gândit să nu-mi spui? Vorbeşti serios?“Nu durase prea mult până să iau prima mea decizie parentală total neinspirată...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Literatura motivationala

Created in 0.0490 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.