Un pamant nou - Eckhart Tolle

Un pamant nou - Eckhart Tolle
-10%
Preț: 54,00 RON
60,00 RON (-10%)
Promoția expiră la 30.06.2022
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-44-1126-6
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 336
Format: 15X23

DESCRIERE

Un pamant nou - Eckhart Tolle

 
... scopul principal al acestei cărți nu este acela de a adăuga noi informații sau credințe minții voastre și nici acela de a încerca să vă convingă de ceva anume, ci de a înfăptui o schimbare în conștiința voastră, cu alte cuvinte, de a vă trezi.
 
În acest sens, cartea pe care o țineți în mână nu este una „interesantă“. Pentru a o vedea interesantă trebuie să păstrați distanța, să jonglați cu ideile și conceptele din mintea voastră, să aprobați sau să dezaprobați. Cartea aceasta este despre voi. Ea vă va modifica starea conștiinței, altfel rostul ei va fi nul.
 
Ea îi poate trezi doar pe cei care sunt pregătiți. Nu oricine este pregătit, dar mulți sunt, și cu fiecare persoană care se trezește, avântul în conștiința colec‑tivă crește, înlesnind drumul altora. Dacă nu știți ce înseamnă trezire, citiți cartea.
 
Doar trezindu‑vă veți putea cunoaște adevăratul înțeles al acestui cuvânt. Este suficientă o străfulgerare pentru a iniția procesul de trezire, iar acesta este ireversibil. Pentru unii, străfulgerarea va apărea în timp ce citesc cartea.
 
Pentru mulți alții, procesul a început deja, chiar dacă ei n‑au realizat, poate, lucrul acesta, iar cartea îi va ajuta să‑l identifice. În cazul unora, procesul poate să fi început din cauza unei pierderi sau a suferinței, pentru alții, prin intermediul contactului cu un învățător sau o învățătură spirituală, datorită lecturii cărții Puterea prezentului sau a altei cărți spirituale și, în consecință transformatoare – sau prin orice altă combinație a conjunc‑turilor anterioare. Dacă procesul de trezire a început în interiorul vostru, lectura acestei cărți îl va accelera și‑l va intensifica

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

31,50 RON
35,00 RON (-10%)
36,00 RON
40,00 RON (-10%)
Created in 0.0511 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.