Un remediu pentru toate bolile - Serghey Nikolaevici Lazarev

Un remediu pentru toate bolile - Serghey Nikolaevici Lazarev
-10%
Preț: 49,50 RON
55,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 240
Format: 14x20

DESCRIERE

Un remediu pentru toate bolile - Serghey Nikolaevici Lazarev

 
CANCERUL
Legătura dintre starea de sănătate a unui om şi sentimentele sale poate fi văzută în cazul bolilor canceroase.
Numărul bolilor oncologice a crescut, brusc, în ultimul timp. Medicii asociază acest lucru, în primul rând, cu mediul, într-adevăr, starea ecologică a planetei se agravează sub ochii noştri şi mâncarea noastră este din ce în ce mai puţin comestibilă.
 
Dar valul bolilor oncologice dovedeşte, nu doar deteriorarea mediului înconjurător. Această creştere dovedeşte slăbirea credinţei în Dumnezeu. Când sufletul nostru nu suportă durerea, când noi nu putem accepta ceea ce s-a întâmplat, când ne pierdem speranţa şi ne întristăm, când trăim într-un regim de suprasolicitare îndelungată din cauza ataşamentului de valorile vieţii, atunci pierdem multă energie. Consecinţa acestui fapt este apariţia unor tumori canceroase.

TEMA FEMEILOR
Dacă o femeie s-a îmbolnăvit de cancer la sân, acest lucru înseamnă că ea a provocat o pierdere gravă de energie la urmaşii ei, prin propriile sale sentimente agresive şi prin-tr-un comportament greşit, cu ceva timp în urmă.
Am primit o scrisoare foarte relevantă de la o femeie căreia i s-a pus diagnosticul de cancer mamar.
 
Buna ziua, stimate Serghey Nikolaevici Lazarev
La fel ca mulţi dintre cititorii dumneavoastră, eu doresc să încep cu nişte cuvinte de recunoştinţa. Cercetările dumneavoastră au găsit cel mai fierbinte ecou în sufletul meu Am început să vă citesc cărţile încă din anul 2002. Acestea m-au făcut foarte curioasă. Am dorit să le împărtăşesc cu toată lumea. dar soţul şi mama mea au reuşit să citească doar prima carte. Atunci am înţeles că fiecare om înţelege, în felul lui, informaţiile pe care le-aţi făcut cunoscute.
Citindu-va cărţile, am recunoscut existenţa lui Dumnezeu. Dar, din moment ce nu am avut probleme deosebite în viaţa mea. am învăţat că nu este voie să te superi, nu se poate să le facem rău celor din jur - şi totul va fi bine. Eram sigură, o mie la sută, că bolile nu mă vor atinge, pentru că sunt o persoană bună şi oamenii sunt atraşi de mine.
Boala s-a strecurat fără cel mai mic avertisment. La începutul anului 2007, am descoperit un nod în piept, mi-am făcut un control şi, în consecinţă, mi-a fost pus diagnosticul de cancer la sânul stâng. Este puţin spus că am fost şocată. Doar trăisem după regula: „Nu face rău nimănui". Atunci de unde aveam boala? Am simţit frică şi tristeţe. Ştiam că boala nu trece aşa, pur şi simplu - dar de ce mi s-a dat această boală?
La două luni după prima operaţie, o cunoştinţă mi-a recomandat să vă citesc cărţile, l-am spus că citisem deja, dar, se pare că nu am putut înţelege şi accepta aceste informaţii.
Am început să vă recitesc cărţile şi am observat ceva complet diferit. Mi se pare că doar acela care a simţit moartea sau se află intr-o situaţie critică va înţelege ceea ce este sens în cirfile dumneavoastră. Abia după treia operaţie cand mi-a fost extirpat uterul, am priceput de ce mi a fost dată această boala...
 
CUPRINS:
 
INTRODUCERE     3
ASPECTELE ENERGETICE ALE SĂNĂTĂŢII UMANE    7
CANCERUL     30
TEMA FEMEILOR        
PUTEREA DISTRUCTIVĂ A DISPERĂRII    43
INCAPACITATEA DE A FACE UN SACRIFICIU    48
NEMULŢUMIREA FAŢĂ DE DESTIN    55
NOTE DESPRE DIABET    68
TULBURĂRILE PSIHICE    80
DIALECTICA CONŞTIENTULUI ŞI A SUBCONŞTIENTULUI    81
SCHIZOFRENIA    85
PĂCATUL SODOMEI     95
POVESTEA UNEI BOLI    101
NAŞTEREA UNEI NOI VIEŢI     118
SFATURI PENTRU PROASPEŢII PĂRINŢI     118
CONVERSAŢIE CU O FEMEIE ÎNSĂRCINATĂ     124
UN SACRIFICIU INVOLUNTAR      132
CÂTEVA CUVINTE DESPRE ALIMENTAŢIE    140
GREŞELI COMUNE ALE MULTORA    154
REGULI ELEMENTARE     154
MERCANTILISMUL            169
CONCLUZIE

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0604 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.