Un secret minunat - Christina Lauren

Un secret minunat - Christina Lauren
-10%
Preț: 35,10 RON
39,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-400-678-3
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 344
Format: 13X20
Categoria: Romane erotice

DESCRIERE

Un secret minunat - Christina Lauren

 
... hai să bei ceva cu noi.

Abia mă întorsesem în camera mea, cu mintea şi vintrele la fel de întoarse pe dos, când am primit mesajul de la Max. Singurul lucru pe care mi-l doream mai mult decât să mă prăbuşesc cu nasu-n saltea era un pahar cu tărie.
De fapt, ce-mi doream mai mult şi mai mult era să fiu cu Ruby.

Cum e cu putinţă, m-am întrebat, să fiu aşa de aprins după ea în numai câteva zile? Un interval de timp care se putea măsura mai curând în ore, la drept vorbind.

O mică parte din mine părea să se extindă, dublându-şi zilnic mărimea în cuşca mea toracică. Acest spaţiu secret, un nucleu romantic neexplorat, îmi spunea că motivul pentru care Ruby a pătruns atât de uşor în mintea mea, pe sub pielea mea, era unul semnificativ.
 
Nu pentru că era o înlocuitoare sau o distracţie pasageră, ci pur şi simplu pentru că era potrivită pentru mine. Voiam să mă încred în senzaţia  asta tulburătoare care mă încerca în preajma ei, dar nu pentru că senti-mentul era familiar; ci tocmai pentru că nu era.
 
Şi totuşi, când mi s-a dat şansa de a explora mai în profunzime lucrurile, m-am blocat
 
Mai bine îmi îngrop nasul într-un pahar.
 
Băieţii erau iar jos, în Knave, ca şi cum asta ar fi fost vizuina lor preferată. Dar pe mine nu mă păcăleau; îmi cunoşteam fratele suficient de bine ca să ştiu că a venit până aici doar ca să supravegheze îndeaproape. Posibil să fi simţit că nu eram tocmai în apele mele.
 
El şi băieţii stăteau în jurul aceleiaşi măsuţe joase la care am stat noaptea trecută, fiecare cu câte o jumătate de cocteil în faţă; pe masă se aflau mai multe platouri cu gustări şi antreuri. Era aproape unsprezece şi eu nu mâncasem încă.
 
—    Fii drăguţ şi uită-te în partea cealaltă cât golesc eu masa, am glumit aşezându-mâ lângă fratele meu şi luând un pumn de nud asortate.
 
El a râs.
 
—    Trebuie să fii mort de foame.
 
—    Cum? face Bennett, uitându-se în jur ca şi cum ar căuta ceva Fără Ruby? Trebuie să recunosc că sunt puţin dezamăgit.
 
—    Păi..., am început eu, apoi mi-am îndesat o bruschetta întreagă în gură ca să evit răspunsul.
 
—    Oare ea nu vrea să mănânce ceva? a întrebat Will.
 
Am bombănit...
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

29,70 RON
33,00 RON (-10%)
31,50 RON
35,00 RON (-10%)
Created in 0.0580 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.