Un strop de întuneric. Volumul 1 din seria Hades X Persefona - Scarlett St. Clair

Un strop de întuneric. Volumul 1 din seria Hades X Persefona - Scarlett St. Clair
Preț: 52,50 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786069519257
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 384
Format: 14x20

DESCRIERE

Un strop de întuneric. Volumul 1 din seria Hades X Persefona - Scarlett St. Clair

 
... iși alesese locul obișnuit la The Coffee House, o masă în exterior, în fața unei străzi pietonale aglomerate. Pe alee erau înșiruiți copaci umbroși și grădini pătrate, pline de aster purpuriu și alyssum dulce, roz cu alb.
 
O briză ușoară purta mirosul primăverii, iar în aerul cu mireasmă de miere se simțea o blândă toropeală. Era o zi perfectă și, deși Persefona se dusese acolo ca să învețe, îi era greu să se concentreze pentru că privirea i se tot abătea la un mănunchi de narcise care stăteau într-o vază subțire pe masa ei.
 
Buchetul era sărăcăcios – doar două sau trei fire răzlețe –, iar petalele erau sfărâmicioase, maronii și îndoite precum degetele unui cadavru. Narcisele erau florile și simbolurile lui Hades, Zeul Morții.
 
Adesea, nu împodobeau mese, ci coșciuge. Prezența lor la The Coffee House însemna, probabil, că proprietarul era în doliu, care era singura perioadă în care muritorii se închinau Zeului Lumii de Jos. Persefona se întreba mereu ce părere avea Hades despre toate acestea sau dacă-i păsa câtuși de puțin. La urma urmei, era mai mult decât Regele Lumii de Jos.
 
Fiind cel mai înstărit dintre toți zeii, își câștigase titlul de „Cel Bogat” și-și investise banii în unele dintre cele mai populare cluburi din Noua Grecie – și nu erau orice cluburi. Erau cuiburi de jocuri de noroc de elită.
 
Se spunea că lui Hades îi plăceau pariurile și că rar accepta alte mize decât sufletele oamenilor. Persefona auzise multe despre cluburi de la alții de la Universi‑ tate, iar mama ei, care își exprima adesea antipatia față de Hades, se plânsese și de afacerea lui...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0600 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.