Un targ neobisnuit - Mary Jo Putney

Un targ neobisnuit - Mary Jo Putney
Preț: 29,90 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 366
Format: 13x20

DESCRIERE

Un targ neobisnuit - Mary Jo Putney
 
Londra, Anglia, vara anului 1835

După liniştea întinsă a oceanelor, Tamisa era o şosea aglomerată. Gavin le arătă doamnelor lui tot felul de puncte de interes. Şi Alex, şi Katie se uitară curioase la Observatorul Greenwich, situat pe un deal deasupra râului şi aflară cu surprindere că toate longitudinile din lume se măsurau de la meridianul invizibil care il străbâtea.

Şi alte obiective fură la fel de impresionante, deşi Gavin se asigură că se aflau sub punte atunci când Helena trecu pe lângă Insula Gibbet, acolo unde, în cuşti de fier, atârnau osemintele a patru piraţi condamnaţi. Poate că lui Ales i-ar fi făcut plăcere să vadă cum se făcea dreptate, dar nu era o privelişte potrivită pentru un copil.

Cu cât se apropiau mai mult de oraş, cu atât apele erau mai aglomerate. Când ajunseră la eduza de intrare în Londra, ii uimi zarva vaselor mari şi mici deopotrivă. Larma făcea cinste unuia dintre cele mai mari centre comerciale din lume, ale cărui afaceri se desfăşurau la viteză maximă.

In timp ce Katie privea fasonată de la balustrada navei, Gavin o intrebă:

- Cum te simţi, acum că îţi vezi ţara natală, pentru prima dată la vârsta de nouă ani?

Katie râse, îmbujorată de emoţie.
 
-    E minunat! Se întâmplă atâtea, spuse ea privindu-şi mama, care era mai tăcută, dar la fel de emoţionată. Mami mi-a povestit atât de multe despre Anglia, încât deja mă simt ca acasă.

-    Ai noroc că ajungem într-o după-amiază caldă şi însorită. Daci ar fi o zi mohorâtă şi umedă de iarnă, ai putea vrea să te întorci la Sydney.

Fata scutură din cap.

-    Am avut parte de trei veri la rând: la Sydney, în insule şi acum aici. O să fiu pregătită pentru iarnă atunci când soseşte.

-    Eşti o tânără foarte înţeleaptă.

Uneori îi venea greu să creadă că fusese atât de norocos încât să aibă parte de o fiică atât de minunată şi de Alex. Toate acestea, plus Londra - scopul pe care îl vizase de o jumătate de viaţă.
 
Deşi, în calitate de căpitan, trebuia să pară cumpănit, în realitate era la fel de tensionat ca Alex şi Katie. Poate chiar mai rău. Aşteptase mult timp să se pregătească. Balanţa trebuia echilibrată înainte ca el să poată merge mai departe...
 
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0542 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.