Una cu viața - Eckhart Tolle

Una cu viața - Eckhart Tolle
-7%
Preț: 37,20 RON
40,00 RON (-7%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-44-0947-8
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 184
Format: 13x20

DESCRIERE

Una cu viața - Eckhart Tolle

 
„Căci înțelepciunea lumii acesteia este o nebu‑nie înaintea lui Dumnezeu“, spune Biblia. Care e înțelepciunea acestei lumi? Mișcarea gândului. Și sensul definit doar prin gând.
 
Intelectul izolează o situație și o declară bună ori rea, ca și cum aceasta are o existență separată. Când te bazezi prea mult pe intelect, realitatea devine fragmentată. Această fragmentare e o iluzie, însă una ce pare foarte reală atâta vreme cât ești prins în capcana sa.
 
Și totuși, universul e un întreg indivizibil, iar în el toate lucrurile sunt legate între ele și nimic nu există izolat de restul. O astfel de legătură între toate lucrurile și evenimentele te învață că etichetele de „bun“ sau „rău“ sunt, în ultimă instanță, iluzorii.
 
Ele implică întot‑deauna o perspectivă limitată, iar adevărul lor e relativ și vremelnic.
 
... nu există evenimente întâmplătoare, nici evenimente sau lucruri de sine stătătoare, izolate. Atomii din corpul tău au fost odată creați înăuntrul stelelor, iar cauzele chiar și ale celor mai mărunte evenimente sunt infinite și legate de întreg în moduri cu neputință de înțeles...
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0655 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.