Unde pădurea întâlnește stelele - Glendy Vanderah

Unde pădurea întâlnește stelele - Glendy Vanderah
-10%
Preț: 40,50 RON
45,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-400-755-1
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 400
Format: 13X20

DESCRIERE

Unde pădurea întâlnește stelele - Glendy Vanderah

 
... se prea poate ca fetiţa să fi fost înlocuita de zâne la naştere. Era aproape invizibilă, palidă la faţă, iar hanoracul şi pantalonii ei se confundau cu amurgul care învăluia pădurea din fundal. Era desculţă. Stătea nemişcată, cu un braţ încolăcit în jurul unui arbore hicori, şi nu schiţă niciun gest când maşina înaintă scârţâind pe pietriş până la capătul aleii, unde parcă la câţiva metri de ea.

| Odată ce opri maşina, Jo îşi mută privirea de la fată şi se apucă4 să-şi strângă bagajele de pe scaunul din dreapta — binoclul, rucsacul şi rapoartele ştiinţifice. Poate că, dacă Jo nurse mai uita la ea, copila se întorcea în ţinutul zânelor..

Dar fata era încă acolo când Jo coborî din maşină.

—    Te văd, îi spuse Jo umbrei de lângă arborele hicori.

—    Ştiu, răspunse fetiţa.

Bocancii de căţărare ai lui Jo aruncau bucăţi de noroi  uscat pe aleea de beton.

—    Ai nevoie de ceva?

 Fata nu-i răspunse. — Ce cauţi pe proprietatea mea?
 
—Incercam să-l mângâi pe căţeluşul tău, dar nu m-a lăsat.

—    Nu-i câinele meu.

—Dar al cui e?

—    Al nimănui, îi răspunse Jo în timp ce deschidea uşa verandei protejate cu plasă. Ar trebui să te duci acasă cât mai e lumină.

Aprinse becul antiinsecţe de-afară şi descuie uşa casei. După ce aprinse lampa, se întoarse la uşa de lemn şi o încuie. Fata nu putea să aibă mai mult de nouă ani, dar tot ar fi fost suficient de mare ca să poată pune ceva la cale.

In 15 minute, Jo făcu un duş şi se schimbă în tricou, pantaloni de trening şi sandale. Aprinse luminile din bucătărie, atrăgând un val tăcut de insecte spre ferestrele negre.
 
In timp ce-şi pregătea ustensilele pentru grătar, se gândi absentă la fată de lângă arborele hicori. Poate că-i era prea teamă de pădurea întunecată ca să mai rămână prin preajmă...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0552 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.