Unul cate unul - Ruth Ware

Unul cate unul - Ruth Ware
Preț: 55,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-40-1103-9
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 480
Format: 13x20

DESCRIERE

Unul cate unul - Ruth Ware

 
... continuă să ningă — fulgi mari, albi, căzând leneş şi depunându-se pe crestele, pârtiile şi văile din St Antoine.

In ultimele două săptămâni, stratul de zăpadă a atins trei metri, iar prognoza meteo nu anunţă nicio schimbare a vremii. „O adevărată zăpadapocalipsă", cum i-a spus Danny. „Zăpadarmagedonul." Teleschiurile au fost închise, apoi redeschise, apoi închise din nou.
 
Acum aproape toate teleschiurile din staţiune sunt închise, însă micul şi devotatul funicular care duce către modestul nostru cătun încă funcţionează. E protejat cu geamuri din plexiglas, aşa că nici cele mai mari troiene nu îl afectează, zăpada se depune pur şi simplu peste tunelul de sticlă, neavând cum să ajungă la şine.
 
Ceea ce e bine — pentru că, în puţinele zile în care este oprit, noi rămânem complet izolaţi. Nu există niciun drum care să ducă la St Antoine, cota 2000... oricum, nu în timpul iernii. Totul — de la oaspeţii cabanei şi până la mâncarea pentru micul dejun, prânz sau cină — trebuie să vină cu funicularul. Doar dacă nu cumva ai bani pentru un transfer cu elicopterul (care, culmea, nu poţi spune că nu se aude în zona asta). Dar elicopterele nu zboară dacă vremea nu e prielnică. Dacă e viscol, rămân toate, în siguranţă, în vale.

Dacă mă gândesc prea mult la toate astea, încep să am o senzaţie ciudată — un fel de claustrofobie care contrastează cu panorama amplă pe care o putem admira pe ferestrele cabanei. De vină nu este numai zăpada, ci potopul de amintiri neplăcute care mă asaltează.
 
Dacă mă opresc mai mult de un minut sau două, imagini nepoftite încep să mi se bulucească în minte — degete amorţite ieşind prin zăpada compactă, lumina apusului pe pielea vineţie, scânteierea genelor acoperite de chiciură.
 
Din fericire, azi nu am timp să mă opresc. E trecut de ora 1, iar eu încă fac curat în penultimul dormitor, când aud zgomotul gongului de la parter. E Danny. Mă strigă pe nume, apoi adaugă ceva ce nu înţeleg...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0559 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.